FNV Belastingservice helpt bij aangifte

  Zakelijk

Deskundige vrijwilligers van FNV Belastingservice staan de komende tijd weer klaar om leden te helpen met hun belastingaangifte. Op verschillende locaties kan men op afspraak terecht voor de aangifte inkomstenbelasting 2018, voorlopige aanslag 2019 en het aanvragen of wijzigen van toeslagen. Het invullen gebeurt in de maand maart en april en kan zowel in Scherpenzeel in de Breehoek als in Woudenberg in Kerkelijk centrum de Voorhof gedaan worden. Ook is er weer de mogelijkheid om overdag uw aangifte te laten invullen. FNV leden kunnen een afspraak maken met de FNV-Belastingservice op een van de volgende manieren:

Voor Woudenberg, Scherpenzeel, Renswoude, Maarn/Maarsbergen en Leusden e.o.

Via Internet: Op www.afspraakmakenfnv.nl of www.fnv.nl/belastingservice kunnen leden vanaf 1 februari 2019 tot uiterlijk 11 april 2019 zelf een afspraak maken.

Telefonisch: Vanaf 1 februari 2019 kan uitsluitend via telefoonnummer 088-3680368 op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur een afspraak worden gemaakt.

Via e-mail: Als leden een bericht sturen naar fnv.invulhulp.wberg.szeel@gmail.com wordt er via e-mail contact opgenomen om een afspraak te maken.

Vergeet niet de bevestiging van de afspraak en uw persoonlijke machtigingscode van de belastingdienst mee te nemen naar de afspraak. Zonder deze code kunt u niet geholpen worden.

Meer berichten