De trainingen omvatten zes lessen van een uur in zeven weken tijd in groepjes van twee tot vijf leerlingen. Zowel voor het vmbo als andere niveaus.
De trainingen omvatten zes lessen van een uur in zeven weken tijd in groepjes van twee tot vijf leerlingen. Zowel voor het vmbo als andere niveaus. (Foto: )

Middelbare scholieren krijgen studiebegeleiding van MAAS

  Zakelijk

Vanaf donderdag 8 oktober start MAAS Studiebegeleiding & Coaching met drie verschillende groepstrainingen in De Kultuurfabriek in Veenendaal, waaronder Snel leren = leuk leren en Actief leren leren.

VEENENDAAL - Door maatregelen tegen corona hebben heel wat leerlingen leerachterstanden opgelopen. Zeker diegenen die al leerproblemen en/of een leerachterstand hadden, zijn alleen nog maar meer achterop geraakt.

Danielle Maas van Maas Studiebegeleiding & Coaching schiet daarom te hulp met drie kortdurende, intensieve groepstrainingen, waarbij leerlingen leren hoe ze moeten leren. De trainingen omvatten zes lessen van een uur in zeven weken tijd (m.u.v. herfstvakantie) in groepjes van twee tot vijf leerlingen.

Zowel voor het vmbo als andere niveaus is er de groepstraining Snel leren = leuk leren. In deze cursus leren kinderen onder andere snel lezen waardoor zij hun huiswerk sneller en efficiënter maken. Daarnaast komen geheugentechnieken en planning aan bod. Voor leerlingen vanaf 3 havo, die moeite hebben met inzicht en toepassen van de lesstof, is er de training Actief leren leren. Hierbij komt onder andere de RTI vraagstelling aan bod.

Voor tijden, locatie, aanmelden en kosten, neemt contact op via 06-11105557 of zie:

www.maasstudiebegeleiding.nl/groepstraining

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden