Zangeres Maan tijdens de editie van Proef Cultuur in 2017. Er wordt zaterdag gezamenlijk een route gelopen langs vier locaties met een divers programma.
Zangeres Maan tijdens de editie van Proef Cultuur in 2017. Er wordt zaterdag gezamenlijk een route gelopen langs vier locaties met een divers programma. (Foto: PR)

Theater, muziek en dans bij Proef Cultuur Veenendaal

  Toerisme

Theater, muziek, dans en nog zoveel meer. Het is deze zaterdag allemaal te vinden in het centrum van Veenendaal.

Veenendaal - Met Proef Cultuur openen de culturele instellingen en amateurkunstverenigingen van Veenendaal gezamenlijk het culturele seizoen. Er is dit jaar een iets andere invulling van de presentaties van iedereen.

Er wordt gezamenlijk een route gelopen langs vier locaties met een divers programma. Er zijn vier podia. Om 10.00 uur is de start op het Kees Stipplein, waar iedereen welkom is voor koffie/thee/limonade met lekkere dingen, gemaakt door banketbakker Jan Banket uit Veenendaal. Gratis, maar wel even aanmelden via proefcultuur@muzenveenendaal.info.

Tot 12.00 uur is hier het programma. Dan volgt men een speur/puzzeltocht richting De Lampegiet. Daar start om 13.00 uur het programma op een groot buitenpodium. Om 15.00 uur gaat tocht verder richting de Troubadour, waar onder meer koren van zich laten horen. Om 17.00 uur is de laatste etappe die eindigt op het Stadsstrand, waar om 19.00 uur het avondprogramma start. Ook op de route gebeurt er van alles: kraampjes, maar ook een prijsvraag.

Kijk voor alle info op: proefcultuurveenendaal.nl

Meer berichten