Quincy Arends (op de foto scorend vanaf de strafschopstip in het duel met Harkemase Boys) zal ook volgend seizoen de kleuren van DOVO gaan verdedigen.
Quincy Arends (op de foto scorend vanaf de strafschopstip in het duel met Harkemase Boys) zal ook volgend seizoen de kleuren van DOVO gaan verdedigen. (Foto: Dick Martens)

Quincy Arends ook volgend seizoen bij DOVO in de spits

  Sport

door Dick Martens

VEENENDAAL - Quincy Arends en DOVO hebben hun samenwerking verlengd. De rijzige aanvalsleider en de club zijn een vernieuwde contractverlenging overeengekomen. De 22-jarige Arends begint daardoor aan zijn vijfde seizoen in de hoofdmacht van de ploeg uit Veenendaal, uitkomend in de Derde Divisie.

Topscorer

De huidige topscorer van DOVO, hij wist tot nu toe tien keer het net te laten bollen, is in zijn nopjes met een langer verblijf. ,,Ik heb het hier heel erg goed en hoef ook niet weg. Mijn maatschappelijke ambities kan ik uitstekend combineren met het voetballen bij DOVO. Daarnaast is DOVO ambitieus en heeft de ambitie uitgesproken graag eens de stap naar de tweede divisie te willen zetten. Ik hoop daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen’’.

Vreemde tijd
Voor de spits is het momenteel ook een vreemde tijd nu het voetbal door het Coronavirus helemaal stil is komen te liggen. ..Elke voetballer wil het liefst voetballen, maar op dit moment moet iedereen zijn of haar verstand gebruiken. Het is niet anders maar wel even het allerbeste. Ik wil dan ook iedereen veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd en hoop iedereen volgend seizoen weer gezond te ontmoeten bij onze club’’, aldus de spits.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden