Veenendaal in betere tijden, toen weer winstpartij werd bejubeld. Maar de ploeg zit momenteel in een dip. (Foto: Henk Jansen)
Veenendaal in betere tijden, toen weer winstpartij werd bejubeld. Maar de ploeg zit momenteel in een dip. (Foto: Henk Jansen) (Foto: )

GVVV treft zaterdag IJsselmeervogels in Spakenburg

  Sport

Door Henk Jansen

Weer geen goede beurt voor GVVV. De ploeg van de aan het eind van dit seizoen scheidende oefenmeester Niek Oosterlee ging op eigen veld met 3-0 onderuit tegen Katwijk. Bij rust was de stand dubbelblank. In de tweede helft liet de Veenendaalse Tweede Divisionist het afweten en stond toe dat Katwijk tot driemaal toe het doel trof.

Veenendaal - GVVV kan dit seizoen maar niet overtuigen in de Tweede Divisie. Het zakt zo langzamerhand af naar de onderste regionen. Voor 'de blauwen' staat er zaterdag 22 februari een uitwedstrijd op het programma. Voor een inhaalwedstrijd reist het af naar Spakenburg om als tegenstander van IJsselmeervogels te fungeren.

Weer winst

DOVO boekte haar tweede opeenvolgende overwinning. Uit bij Excelsior 31 wist de ploeg van interim-trainer Scott Calderwood de partij met 2-1 te winnen. Kevin Schmidt bracht de Veenendaalse Derde Divisionist op een 1-0 voorsprong. Nog voor rust wist de thuisploeg op gelijke hoogte te komen. Quincy Arends wist met zijn doelpunt de tweede zege voor 'de rooien' veilig te stellen. Door deze winst leeft er weer hoop binnen de Veenendaalse gelederen om ook in het seizoen 2020-2021 als Derde Divisionist te boek te staan. Jong Almere City is zaterdag 29 februari op sportpark Panhuis in Veenendaal de tegenstander. vv Scherpenzeel is terug aan kop in de 1e klasse A (West 1). Het won op eigen veld met 2-0 van Argon. Kevin Sissing en Mark de Graaf namen de twee treffers voor hun rekening. De eerstvolgende wedstrijd voor de Scherpenzeelse ploeg is zaterdag 7 maart uit bij vv Monnikendam. De Merino's maakte geen misstap in haar uitwedstrijd bij FC Horst. Het wist de partij met 4-0 te winnen. Jamal Bendali nam twee van de vier treffers voor zijn rekening. Aron Veldhuizen en Aron Koning scoorden de overige twee treffers. De volgende wedstrijd om de competitiepunten voor de Merino's is pas op zaterdag 7 maart. Dan krijgt het op sportpark De Groene Velden 1 in Veenendaal Unicum Lelystad op bezoek. De Valleivogels kreeg bij Unicum Lelystad een fiks pak slaag. De wedstrijd werd door de Scherpenzeelse ploeg met maar liefst 6-0 verloren. Op zaterdag 7 maart speelt De Valleivogels thuis tegen AVW'66.

Sterk VRC

VRC was aardig op schot bij Lelystad'67. De Veenendaalse 2e klasser G (Oost) wist de partij met 4-0 te winnen. Voor de racers scoorden Erik van de Putte, Ruben Rentenaar, Thomas van de Weerd en Khalid Ouland Ahmed. VRC speelt zaterdag 7 maart uit bij vv Lunteren.

Weer verlies
Veenendaal

Veenendaal - vv Veenendaal kin zwaar weer in de 3e klasse B (Oost). Andermaal verloor de ploeg een wedstrijd. Nota bene op eigen veld werd de punten gelaten aan het nog lager geklasseerde Advendo'57. De Edervense ploeg won de derby met 2-1. vv Veenendaal en Advendo'57 komen zaterdag 7 maart pas weer in actie voor de competitiepunten. vv Veenendaal speelt dan uit bij Sportclub Teuge en Advendo krijgt dan het Wageningse SKV op bezoek.

sv Panter is
de weg kwijt

Veenendaal - sv Panter is de weg kwijt. Andermaal verloor de ploeg van de Betuwse trainer Bertho van Neerbos een wedstrijd. Bij DEV Doorn werd met 3-0 verloren. De eerstvolgende wedstrijd voor sv Panter is zaterdag 7 maart. Dan speelt het thuis de derby tege vv Musketiers. De Elsterse ploeg verloor op eigen veld de derby tegen het Rhenense Candia'66 met 2-0. vv Musketiers haalt zowel op zaterdag 22 als op zaterdag 29 februari in. Dan speelt het respectievelijk uit bij sv Patria en thuis tegen SVMM.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden