Gert Kruys in gelukkiger tijden als trainer van DOVO. Na het bewerkstelligen van promotie naar de Derde Divisie. (Foto: Henk Jansen)
Gert Kruys in gelukkiger tijden als trainer van DOVO. Na het bewerkstelligen van promotie naar de Derde Divisie. (Foto: Henk Jansen) (Foto: )

Trainer Gert Kruys en DOVO per direct uit elkaar

  Sport

Gert Kruys is niet langer trainer van de Veenendaalse Derde Divisionist DOVO. Gisteren kwamen bestuur van de 'rooien' en de Utrechtse oefenmeester tot een besluit om per direct uit elkaar te gaan. Wie de rest van dit lopende seizoen de opengevallen plek overneemt, was bij het ter perse gaan van deze krant nog niet bekend.

Veenendaal - Op en rondom spotpark Panhuis ging al een aantal weken het gerucht dat de Utrechtse oefenmeester dit lopende seizoen niet af zou maken. De geruchten zijn bewaarheid. Het ontbinden van het contract met Kruys heeft alles te maken met de slechte sportieve prestaties van de Veenendaalse Derde Divisionist. Uit de laatste vier wedstrijden werd geen enkel punt bij elkaar gespeeld. Door de slechte resultaten is de ploeg inmiddels afgedaald naar plek 15. Twee plaatsen boven de nummer laatst ONS Sneek. Afgelopen zaterdag verloor de ploeg in eigen huis met 6-2 van Excelsior'31. Wie de rest van dit lopende seizoen als interim- trainer op de bank zit is nog niet bekend. Wel is bekend dat Patrick Loenen in het seizoen 2020-2021 de nieuwe trainer wordt. Kruys was vier seizoenen actief als trainer bij DOVO.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden