Juda Berefo maakt zaterdag 23 november deel uit van de DOVO- selectie als wordt aangetreden tegen Excelsior'31. (Foto: Henk Jansen)
Juda Berefo maakt zaterdag 23 november deel uit van de DOVO- selectie als wordt aangetreden tegen Excelsior'31. (Foto: Henk Jansen) (Foto: )

Eindelijk een thuiswinst voor GVVV

  Sport

Door Henk Jansen

Zaterdag Oranje Wit vs Musketiers

Eindelijk! GVVV boekte haar eerste thuisoverwinning van dit seizoen. De formatie van trainer Niek Oosterlee won met 3-0 van ASWH. Berry Powel nam twee van de drie treffers voor zijn rekening. De andere treffer voor de Veenendaalse Tweede Divisionist werd gescoord door Jeremy de Graaf.

Veenendaal - Van de spelers en de staf van GVVV is door de verdiende overwinning op promovendus ASWH een last van de schouders gevallen. In de 14e minuut was het Berry Powel die de thuisploeg op 1-0 bracht. Dat was tevens de ruststand. Jeremy bracht in de 51e minuut de stand lop 2-0. Berry Powel deed nog een keer succesvol van zich spreken door in de 77e minuut de stand op 3-0 te brengen. Dat was tevens de eindstand. GVVV speelt zaterdag 16 november een uitwedstrijd tegen TEC in Tiel.

Kelder

DOVO nadert na het uitverlies (3-2) bij Odin'59, de kelder in de Derde Divisie. Aan Gert Kruys, die aan het eind van het seizoen vertrekt als trainer, en die opgevolgd wordt door Patrick Loenen, nu nog trainer van Sportlust'49, om DOVO naar betere resultaten te leiden. De Veenendaalse ploeg speelt zaterdag 16 november thuis tegen Excelsior'31. vv Scherpenzeel boekte een monsterscore. De 1e klasser zaterdag boekte een 7-0 uitzege bij AFC. De ploeg gaat aan leiding in de 1e klasse A (West 1). De koppositie deelt het wel met W'V-HEDW. hsv De Zuidvogels is op zaterdag 23 november de tegenstander van vv Scherpenzeel. Deze partij wordt gespeeld op sportpark De Bree-West in Scherpenzeel. De Merino's herstelde zich knap na het verlies bij De Valleivogels. De ploeg van trainer Jan Gaasbeek won op eigen veld met 4-1 van Be Quick Z en verschafte zich weer in plek in de subtop van de 2e klasse G (Oost). Het wipte over dorpsgenoot VRC heen dat bij asv Dronten een 1-0 verlies leed. De eerstvolgende wedstrijd voor De Merino's staat voor zaterdag 23 november op het programma. Dan speelt het uit bij Lelystad. VRC krijgt op dezelfde dag Unicum Lelystad op bezoek. De Valleivogels verloor met 1-0 bij koploper Batavia. Speelt op zaterdag 23 november uit bij Lunteren. vv Renswoude boekte een belangrijke 3-0 thuiszege tegen FC Dinxperlo en treft zaterdag 23 november in Zutphen de plaatselijke Be Quick Z. VVA Achterberg blijft samen met het Rhenense Candia'66 de ranglijst aanvoeren in de 4e klasse H (West. De ploeg van trainer Jan Gaasbeek won op eigen veld met 1-0 van Bunnik'73. Op 23 november staat de derby bij sv Panter op het programma. vv Musketiers verloor bij Odijk met dubbele cijfers. De Elsterse ploeg scoorde zelf vijf treffers, maar kreeg er wel tien om de oren. Sportpark gebruiker Oranje Wit is zaterdag 16 november de tegenstander. Oranje Wit verloor op eigen veld met 4-0 van Patria.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden