Een spelmoment uit de wedstrijd tussen DOVO en Ter Leede. De wedstrijd op sportpark in Veenendaal eindigde in 1-1. (Foto: Henk Jansen)
Een spelmoment uit de wedstrijd tussen DOVO en Ter Leede. De wedstrijd op sportpark in Veenendaal eindigde in 1-1. (Foto: Henk Jansen) (Foto: )

De Valleivogels tegen vv Renswoude

  Sport

Door Henk Jansen

GVVV krijgt vv Noordwijk op bezoek

GVVV boekte een 1-0 uitoverwinning bij sv Scheveningen. Berry Poel zorgde in de slotminuten voor de wedstrijd voor de Veenendaalse treffer. De Veenendaalse Tweede Divisionist klimt door deze zege naar de 10e stek in genoemde divisie. Voor de ploeg van trainer Niek Oosterlee geen competitiewedstrijd zaterdag 19 oktober. De eerstvolgende wedstrijd voor 'de blauwen'is zaterdag 26 oktober. Dan wordt op eigen veld tegen Noordwijk gespeeld.

Veenendaal - DOVO, uitkomende in de Derde Divisie, hield een punt over aan haar thuiswedstrijd tegen Ter Leede. De ploeg uit Ter Leede kwam tien minuten voor het einde van de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. Jasper Waalkens wist vlak voor de Veenendaalse gelijkmaker binnen te werken. Voor 'de rooien'staat er zaterdag ook geen wedstrijd om de competitiepunten op het programma. De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 26 oktober. Dan speelt de ploeg van trainer Gert Kruys uit bij Harkemase Boys.

Koploper

VVA Achterberg wist ook de vierde competitiewedstrijd in winst om te zetten. De ploeg van trainer Jan van Veldhuizen won op eigen veld de derby tegen het Amerongse DVSA. Na 90 minuten stond er een 3-2 eindstand op het scorebord op sportpark De Meent in Achterberg. De Achterberg is nu alleen koploper in de 4e klasse H (West1). Austerlitz is zaterdag de tegenstander. Het betreft hier een uitwedstrijd voor VVA. In dezelfde klasse wist vv Musketiers op eigen veld de ontmoeting tegen Austerlitz te winnen. Op het Elster sportpark hielden groen-witten met een 3-2 eindstand de drie punten in eigen huis. Het Rhenense Candia'66 is zaterdag 12 oktober de volgende tegenstander. Deze wedstrijd wordt gespeeld op sportpark Candia in Rhenen. Oranje Wit verloor de uitwedstrijd bij SVMM met 4-2 en speelt zaterdag thuis tegen FC Driebergen. sv Panter won op eigen veld met 3-1 van Bunnik'73 en speelt zaterdag uit bij Patria.

Tegenvaller

vv Scherpenzeel verloor op eigen veld met 1-0 van Roda'46. Dat moet als een fikse tegenvaller gevoeld hebben. Argon uit is zaterdag de tegenstander. Advendo''57 verloor op eigen met 4-2 van Otterlo. De Ederveense ploeg gaat zaterdag op bezoek bij Rood Wit'58. vv Veenendaal, kan haar draai nog niet vinden in de 3e klasse B (Oost). De 'geel-blauwen' hielden een punt over aan haar thuiswedstrijd tegen Terschuurse Boys en speelt zaterdag uit bij vv Stroe. De Valleivogels ging met 4-0 ten onder bij asv Dronten. In dezelfde klasse, 2e G (Oost) speelde vv Renswoude op eigen veld met 1-1 gelijk tegen Veensche Boys. vv Renswoude komt zaterdag voor een heuse derby in actie tegen De Valleivogels. Deze partij wordt gespeeld in Scherpenzeel en kent een aanvangstijd van 14.30 uur. .

Meer berichten