De selectie van sv Panter warmt zich op voor de nacompetitie wedstrijd tegen Bunnik'73. Een partij die met 6-2 verloren werd. (Foto: Henk Jansen)
De selectie van sv Panter warmt zich op voor de nacompetitie wedstrijd tegen Bunnik'73. Een partij die met 6-2 verloren werd. (Foto: Henk Jansen) (Foto: )

Afscheid De Roos zonder promotie

  Sport

sv Panter blijft vierde klasser

Door Henk Jansen

Het is sv Panter niet gelukt om door te dringen tot de finalewedstrijd voor ;promotie naar de derde klasse van het zaterdagvoetbal. De Veenendaalse ploeg die vorig seizoen vanuit de derde naar de vierde klasse degradeerde, kende in het net voorbije reguliere seizoen een goede tweede competitiehelft, waarin het zich met goed voetbal plaatste voor de nacompetitie. Met derhalve kans op een snelle terugkeer naar de derde klasse.

Veenendaal - Helaas was de tweede opponent in deze promotiestrijd, te weten Bunnik'73 een maatje te groot voor de ploeg van trainer Ronald de Roos. De Roos en zijn mannen werden met ween 6-2 nederlaag terug naar Veenendaal gestuurd. Een zuur einde van het trainerschap van Ronald de Roos bij de ploeg van sportpark De Groene Velden II. Hij had graag afscheid genomen met een snelle terugkeer naar de derde klasse.

Sterke tweede helft

sv Panter kende geen goed begin van de eerste competitiehelft. De ploeg speelde te onevenwichtig. Liet makkelijk punten liggen in wedstrijden die eigenlijk met winst afgesloten hadden moeten worden. In het tweede gedeelte een ander opererend sv Panter. Dat naast goed voetbal ook nog eens als 'ploeg' speelde. Waarin de punten werden gepakt. Zoals uit bij VVA Achterberg en de winst, toe het er echt op aan kwam, bij vv Lienden. Vervolgens werd de later kampioen Vriendenschaar goed partij geboden. Met het nodige vertrouwen werd vervolgens aan de strijd om de nacompetitie, voor een plek in de 3e klasse begonnen. Bij SVM Maartensdijk werd met 5-2 gewonnen. De volgende opponent was Bunnik'73, de 3e klasser Dat een moeizaam seizoen kende en via de promotie/degradatiestrijd lijfsbehoud moest afdwingen. sv Panter legde het af in Bunnik door met 6-2 te verliezen. Het seizoen zit erop. In het seizoen 2019-2020 komt het weer uit in de 4e klasse.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden