Roy Terschegget, op de foto aan de bal v oor GVVV, verlaat aan het einde van dit seizoen de Veenendaalse Tweede Divisionist. (Foto: Henk Jansen)
Roy Terschegget, op de foto aan de bal v oor GVVV, verlaat aan het einde van dit seizoen de Veenendaalse Tweede Divisionist. (Foto: Henk Jansen) (Foto: )

GVVV tegen Rijnsburgse Boys

  Sport

Door Henk Jansen

In de voorlaatste wedstrijd van het seizoen liet GVVV het erbij zitten in haar uitwedstrijd tegen Jong Vitesse. De ploeg van trainer Niek Oosterlee keerde met een 3-0 nederlaag terug naar Veenendaal. De Veenendaalse Tweede Divisionist sluit zaterdag 25 mei het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. De wedstrijd die op sportpark Panhuis wordt gespeeld begint om 14.30 uur.

Veenendaal - De Merino's pakte drie kostbare punten in haar thuiswedstrijd tegen KHC. Met 3-\0 werd er door de Veenendaalse ploeg gewonnen. Daarmee is de ploeg van trainer Jan Gaasbeek ook volgend seizoen verzekerd van voetbal in de 1e klasse van het zaterdagvoetbal. In de laatste partij van het seizoen, die voor zaterdag 25 mei op het programma staat speelt het uit bij streekgenoot vv Scherpenzeel, dat afgelopen zaterdag weliswaar met 5-2 verloor bij DOS'37, maar ook volgend zeker is van voetbal in de 1e klasse. De wedstrijd die op sportpark De Bree-West in Scherpenzeel wordt gespeeld begint om 14.30 uur.

Nacompetitie

Voor VRC, dat uitkomt in de 2e klasse G (Oost) staat er een aan het eind van dit seizoen, met een uitwedstrijd te spelen bij het Edese Blauw Geel'55, een toetje te wachten. De strijd voor promotie naar de eerste klasse. Welke tegenstander de Racers in de nacompetitiestrijd treft is nog niet bekend. VRC verloor afgelopen zaterdag in eigen huis van VVOP. sv Panter probeert via de nacompetitie naar de 3e klasse te promoveren. Wie de eerstkomende tegenstander van de Veenendaalse ploeg wordt is nog niet bekend. Afgelopen zaterdag speelde sv Panter in eigen huis met 0-0 gelijk tegen kampioen Vriendenschaar. De laatste reguliere wedstrijd van het seizoen speelt het zaterdag 25 mei uit bij vv Musketiers.

Net als vorig seizoen is ook vv Renswoude weer een blijver in de 2e klasse G (Oost). Het bezet, met nog een wedstrijd te gaan een plek in de middenmoot van genoemde klasse. In de voorlaatste wedstrijd van het seizoen speelde het met 1-1 gelijk bij streekgenoot vv Lunteren. Het sluit zaterdag 25 mei de competitie in eigen huis af met de derby tegen De Valleivogels. De Scherpenzeelse ploeg is een goede subtopper. Het wist de voorlaatste wedstrijd op eigen veld met 2-1 te winnen van ESC

Nacompetitie
voor VVA

VVA Achterberg is zeker van nacompetitievoetbal. De ploeg van interim-trainer Jan van Veldhuizen, die trouwens vorige week bij de Achterbergse club een contract voor het nieuwe seizoen, was vorige week al zeker van een extra toetje dat de ploeg promotie naar de 3e klasse moet opleveren. Wellicht is sv Odijk de eerste nemen horde op weg naar een klasse hoger. Bij Achterveld speelde de ploeg met 1-1 gelijk. Het Ochtense Uchta is zaterdag 25 mei de laatste tegenstander van dit seizoen. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark De Meent in Achterberg.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden