DOVO- speler Abderrahim Loukili met bal op zoek naar het vijandelijke doel tegen Noordwijk. De wedstrijd werd door de Veenendalers met 4-3 verloren. (Foto: Henk Jansen)
DOVO- speler Abderrahim Loukili met bal op zoek naar het vijandelijke doel tegen Noordwijk. De wedstrijd werd door de Veenendalers met 4-3 verloren. (Foto: Henk Jansen) (Foto: )

DOVO thuis tegen Achilles'29

  Sport

Door Henk Jansen

GVVV had na het slechte optreden vorige week bij FC Lienden, waar de drie punten in de Betuwe bleven, wat recht te zetten. Dat zou dan moeten tegen degradatiekandidaat vv Barendrecht. De Veenendaalse Tweede Divisionist zette wat recht door met 2-1 te winnen, maar echt mooi om aan te zien was de partij van de ploeg van trainer Niek Oosterlee niet.

Veenendaal - GVVV probeerde het wel in de eerste helft, maar echt grote kansen deden zich niet voor de van sportpark Panhuisploeg. Met een dubbelblanke stand op het scorebord werd aan de rust begonnen. Na iets meer dan uur spelen kwam GVVV via Soufiane Laghmouchi op een 1-0 voorsprong. Vlak voor tijd wist Barendrecht via Krolis op gelijke hoogte te komen. Waar het publiek zich verzoend had met een gelijkspel sloeg GVVV in de blessuretijd nog een keer toe. Sherwin Grot was de maker van dit doelpunt. GVVV gaat zaterdag 18 mei op bezoek bij Jong Vitesse.

Spektakel

DOVO zorgde in de uitwedstrijd tegen koploper en titelkandidaat vv Noordwijk bijna voor een stunt. Leek hard op weg naar een fikse verrassing. vv Noordwijk kwam in de 15e minuut wel aan de leiding, maar vervolgens was het de Veenendaalse Derde Divisionist die voor spektakel zorgde. Door doelpunten van Yannick Zeeman in de 15e en in de 45e minuut van Joshua Patrick kwamen 'de rooien' op 2-1 voorsprong. Trainer Gert Kruys zag vervolgens zijn ploeg via Roy Bakkenes op een 3-1 voorsprong komen. De drie punten leken in de zak voor DOVO, maar vv Noordwijk wist niet alleen op gelijke hoogte komen, maar pakte ook nog de volle winst. Na 90 minuten stond er een 4-3 stand op scorebord. De ploeg van Gert Kruys speelt zaterdag 18 mei een thuiswedstrijd tegen het al gedegradeerde Achilles'29. Aanvang: 14.30 uur.

vv Veenendaal, uitkomende in de 3e klasse D wist het uitduel bij FC Oudewater in haar voordeel te beslissen. De geel-blauwen wonnen met 3-1. vv Veenendaal beëindigd de competitie, met nog twee wedstrijden te gaan als een goede subtopper. In de voorlaatste wedstrijd van dit seizoen is vv Hees de tegenstander. De partij wordt gespeeld in Veenendaal. Aanvang: 14.30 uur.

Punt voor
de Merino's

Veenendaal - De Merino's hield aan haar uitwedstrijd bij DOS'37 een punt over. De ploeg van trainer Jan Gaasbeek bleef op een 1-1 stand steken. KHC komt zaterdag 18 mei op bezoek op bezoek op sportpark De Groene Velden 1 in Veenendaal. De wedstrijd kent een aanvangstijd van 14.30 uur. vv Scherpenzeel ging op eigen veld met 3-0 onderuit tegen DZC'68. De Scherpenzelers spelen zaterdag 18 mei uit bij DOS'37.

sv Panter
op koers

Veenendaal - sv Panter ligt na een 2-0 uitwinst bij concurrent FC Lienden op koers voor het binnenhalen van de derde periodetitel. De ploeg van Ronald de Roos kende een stroeve eerste helft van de competitie, maar speelde gaandeweg de tweede helft steeds beter. Nu ligt het op koers voor de nacompetiier. Bij winst zaterdag 18 mei thuis tegen Vriendenschaar is deelname aan de competitie zeker voor de Veenendaalse 4e klasser. De ploeg uit Culemborg eist bij winst de afdelingstitel op. Aanvang van deze partij op sportpark De Groene Velden 2 is 14.30 uur.

Meer berichten