Ronald de Roos (blauw trainingsjack) dirigeert zijn spelers naar binnen voor een belangrijke wedstrijd op weg naar promotievoetbal. (Foto: Henk Jansen)
Ronald de Roos (blauw trainingsjack) dirigeert zijn spelers naar binnen voor een belangrijke wedstrijd op weg naar promotievoetbal. (Foto: Henk Jansen) (Foto: )

GVVV tegen IJsselmeervogels

  Sport

Door Henk Jansen

GVVV ging naar de verre Zuid-Hollandse gemeente Noordwijkerhout, waar het de tegenstander was van de plaatselijke trots VVSB. De Veenendaalse Tweede Divisionist boekte een 1-3 overwinning. De volgende opponent van de ploeg van trainer Niek Oosterlee is IJsselmeervogels, dat zaterdag 20 april op bezoek komt op sportpark Panhuis in Veenendaal. Een treffen die om 14.30 uur begint.

Veenendaal - De Merino's boekte een goede en tevens belangrijke overwinning. De ploeg van trainer Jan Gaasbeek boekte op eigen veld een 3-1 zege op vv Hierden. Door deze zege neemt de Veenendaalse zaterdag 1e klasser D (Oost) wat meer afstand van de onderste regionen. asv Dronten komt zaterdag 20 april naar Veenendaal om als tegenstander van De Merino's te fungeren. De wedstrijd die wordt gespeeld op sportpark De Groene Velden 1 begint om 14.30 uur. In dezelfde klasse verloor vv Scherpenzeel haar thuiswedstrijd tegen het Edese DTS'35 met 1-0. De ploeg van trainer Dik Peters van Ton gaat zaterdag 20 april op bezoek bij vv Nunspeet.

Fors verlies

De Valleivogels, dat lange tijd meestreed voor directe promotie naar de 1e klasse, is de draad helemaal kwijt. De Scherpenzeelse ploeg verloor andermaal. Het kreeg bij het Edese Blauw Geel'55 met een 4-1 nederlaag de deksel op de neus. Hoe hard deze tik door gaat werken wordt zaterdag 20 april wel duidelijk als de ploeg in eigen huis in actie komt tegen AVW'66. Aanvang van deze partij is 14.30 uur. vv Renswoude dat in dezelfde 2e klasse G (Oost) speelt won de uitwedstrijd tegen ESC met ruime cijfers. De ploeg schoot in Elburg vier keer raak en hield zelf het doel schoon. Owios komt zaterdag 20 april naar de Hokhorst in Renswoude. Aanvang: 14.30 uur.

VRC wist in eigen titelkandidaat vv Woudenberg op en gelijkspel te houden. Na negentig minuten stond er voor de Veenendaalse zaterdag 2e klasser G (Oost) een 1-1 stand op het scorebord op sportpark Spitsbergen in Veenendaal. De ene titelkandidaat ten dele getemd, de volgende wacht al weer. Koploper Unicum Lelystad komt zaterdag 20 april op bezoek op sportpark Spitsbergen.

Verlies voor
Veenendaal

Veenendaal - vv Veenendaal kende een off-day. De uitwedstrijd tegen sv Houten werd maar liefst met 5-1 verloren. Een fikse tegenvaller voor de aan het eind van dit seizoen vertrekkende trainer Arco van Elst. De geel-blauwen bezetten momenteel een positie in de middenmoot van de 3e klasse D (West 1). DVSU komt zaterdag naar sportpark De Groene Velden 2 om als tegenander te dienen. Deze partij begint om 14.30 uur.

Toetje voor
sv Panter?

Veenendaal - Zit er voor sv Panter een extra toetje in aan het einde van deze competitie. Het lijkt er serieus op. De ploeg van trainer Ronald de Roos schijnt er ook serieus werk van te maken, want het klopte VVA Achterberg, titelkandidaat in de 4e klasse H (West 1), op de Meent met 2-1. VVA lijkt uitgeschakeld voor de titel. sv Panter krijgt misschien de kans om via nacompetitiewedstrijd weer terug te keren in de 3e klasse, waaruit het vorig seizoen degradeerde. Voorwaarts (U) is zaterdag 20 april de tegenstander in Veenendaal.

Meer berichten