Foto:

DOVO in eigen huis tegen ASWH

  Sport

Door Henk Jansen

Het was weer even geleden, maar GVVV verwende eindelijk haar thuispubliek. En hoe! De ploeg van trainer Niek Oosterlee wist op sportpark Panhuis koploper AFC met 4-2 te verslaan. De Veenendaalse Tweede Divisionist scoorde in een tijdspanne van 25 minuten twee keer. Beide doelpunten werden gemaakt door Soufiane Laghmouchi.

Veenendaal - Nadat de Amsterdamse ploeg de achterstand teruggebracht had door een tegendoelpunt was het Simon Brouwer, volgend seizoen in het shirt spelend voor het Achterbergse VVA, die de voorsprong van de Veenendalers weer op twee doelpunten verschil, 3-1, bracht. Met nog tien minuten op de klok in de tweede helft verkleinde AFC de stand tot 3-2. Roy Terschegget, die ook aan zijn laatste seizoen op Panhuis is, was de maker van het vierde Veenendaalse doelpunt. Bij deze stand bleef het. Het volgende toptreffen voor GVVV staat zaterdag 23 maart op het programma als het uit speelt bij vv Spakenburg.

Weggespeeld

DOVO leek na vorige week met een prima 4-0 zege op SteDoCo, de goede lijn naar boven weer te pakken te hebben, maar niets van dat alles. De formatie van trainer Gert Kruys werd weggespeeld in haar uitwedstrijd bij Quick Boys. De Veenendaalse Derde Divisionist kreeg met een 5-0 nederlaag fiks van de riem. ASWH komt zaterdag 23 maart naar Veenendaal. Hoe verwerken 'de rooien' in deze partij de opgelopen tik. Aanvang van deze wedstrijd is 14.30 uur. De Merino's, dat in de 1e klasse D (Oost) de punten had nodig heeft om ook volgend seizoen in deze klasse uit te komen, hield aan haar uitwedstrijd tegen het Edese DTS'35 een punt over. Er werd niet gescoord op sportpark Inschoten. DZC'68 is zaterdag in Veenendaal de tegenstander. Aanvang: 14.30 uur.

vv Veenendaal boekte uit bij DEV Doorn een 2-1 zege. Daarmee voort de ploeg van trainer Arco van Elst de subtop in de 3e klasse D aan. Zaterdag 23 maart gaat het op bezoek bij Candia'66. Over een derby gesproken. De Rhenense ploeg verkeert in de onderste regionen en moet op haar tellen passen, want een teruggang naar de 4e klasse dreigt. De wedstrijd in Rhenen begint om 14.30 uur.

VRC verliest in
Scherpenzeel

Scherpenzeel - VRC is er niet in geslaagd om een punt mee te nemen bij de Valleivogels. De Racers verloren met 3-2. Daarmee lijkt een rol van verdere betekenis uitgespeeld. De Valleivogels houdt door deze zege aansluiting met top in de 2e klasse G (Oost). Het staat op de derde stek met slechts twee punten achterstand op koploper Unicum Lelystad. De Valleivogels speelt zaterdag 23 maart uit bij FC Horst. VRC speelt op die dag in eigen huis tegen Lelystad'67. In dezelfde klasse kwam vv Renswoude in eigen huis tegen Lelystad'67 niet verder dan een 1-1. Het gaat zaterdag 23 maart op bezoek bij koploper Unicum Lelystad.

Toptreffen op
De Meent

Achterberg - VVA Achterberg bleef in de uitwedstrijd tegen FC Lienden op 0-0 steken. Waarmee het de koppositie in de 4e klasse H weer deelt met Vriendenschaar. Maar de ploeg van trainer Kees van Rijswijk kan zaterdag de leiding weer overnemen als het in eigen huis het toptreffen tegen de ploeg uit Culemborg wint. Aanvang: 14.30 uur.

Vv Musketiers verloor op eigen veld met 3-2 van vv Kesteren. De Mussen uit Elst gaat zaterdag op bezoek bij Voorwaarts in Utrecht. Sv Panter zag haar thuiswedstrijd tegen SVMM niet doorgaan. De ploeg van Ronald Roos speelt zaterdag uit bij vv Kesteren. Oranje Wit kwam ook niet in actie vanwege het slechte veld in Echteld en speelt zaterdag thuis tegen DVSA.

Meer berichten