Logo rijnpost.nl


sv Panter zoekt de aanval op het doel van vv Barneveld. De aanval leverde geen doelpunt op. De ploeg van Ronald Roos verloor het duel en zakt af naar de 4e klasse. (Foto: Hen k Jansen)
sv Panter zoekt de aanval op het doel van vv Barneveld. De aanval leverde geen doelpunt op. De ploeg van Ronald Roos verloor het duel en zakt af naar de 4e klasse. (Foto: Hen k Jansen) (Foto: )

sv Panter degradeert naar de 4e klasse

  Sport

Ron Juffer mist een strafschop

Door Henk Jansen

sv Panter speelt in het nieuwe voetbalseizoen '2018-2019' een tree lager. Om precies te zijn in de 4e klasse. In het beslissende degradatie/promotieduel tegen vv Barneveld liet de ploeg van trainer Ronald Roos het in de tweede helft liggen. Op het veld van buurman vv Veenendaal, was vv Barneveld wat alerter en agressiever. Dat vertaalde zich in twee doelpunten. sv Panter kon er geen tegentreffer tegenover stellen. Het daalt dus af.

Veenendaal - Nam sv Panter vorige week ten koste van het Nijmeegse Oranje Blauw de eerste horde op weg naar behoud van het 3e klasserschap, de horde tegen vv Barneveld leek te hoog. De ploeg van trainer Ronald Roos struikelde letterlijk en figuurlijk. Was de stand in de eerste helft nog 0-0, in de tweede helft sloeg vv Barneveld tot tweemaal toe. Treurnis na het laatste fluitsignaal van een prima optredende scheidsrechter in het kamp van sv Panter.

Strafschop

Dat het duel op het veld van buurman vv Veenendaal werd gehouden had te maken met het jaarlijkse 5 tegen 5- toernooi op het sv Panter grasveld. Zeker 350 belangstellenden hadden zich langs de krijtlijnen verzameld. Die zagen van aquit af beide ploegen die voor de aanval kozen. De wedstrijd was net tien minuten oud toen sv Panter op voorsprong had kunnen komen. De bal werd door de scheidsrechter op de stip gelegd nadat een speler binnen de 16 meter was gevloerd. Ron Juffer zette zich achter de ronding en schoot deze vervolgens over het doel. sv Panter kreeg nog een aantal kansen, maar liet die onbenut. In de tweede helft In de laatste 30 minuten sloeg vv Barneveld tweemaal succesvol toe. sv Panter was geknakt. Het probeerde het nog wel, maar de overtuiging ontbrak. Het daalt af naar de 4e klasse.

Meer berichten

Shopbox