De Merino's in de aanval tegen vv WNC. De Veenendaalse 1e klasser nam een punt mee naar Veenendaal. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel. (Foto: Henk Jansen)
De Merino's in de aanval tegen vv WNC. De Veenendaalse 1e klasser nam een punt mee naar Veenendaal. De wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel. (Foto: Henk Jansen)

De Merino's thuis tegen DTS'35

  Sport

Veenendaal - De Merino's, dat volgend seizoen in Jan Gaasbeek, oud speler van AZ, een nieuwe trainer heeft, hield aan haar uitwedstrijd tegen vv WNC een punt over. Beide ploegen wisten tot driemaal het bet treffen. Dus stond er 90 minuten voetbal een 3-3 stand op het scorebord. Dus werd er door de ploeg van trainer Henne Oostermeijer een punt mee terug naar Veenendaal genomen.

De Merino's speelt zaterdag 21 april op eigen veld de derby DTS''54 uit Ede. De wedstrijd op sportpark De Groene Velden 1 in Veenendaal kent een aanvangstijd van 14.30 uur. In de 2e klasse G (Oost) maakte koploper vv Scherpenzeel geen misstap door op eigen veld met 6-3 te winnen van FC Horst. Veensche Boys, de nummer twee van de ranglijst, maakte ook geen fout, dus blijft het spannend bovenaan de ranglijst. vv Scherpenzeel komt donderdag 19 april al in actie voor de competitiepunten. Dan speelt het wederom thuis. Tegenstander is vv Lunteren. Een derby die 's avonds de nodige publieke belangstelling zal trekken.

Oppassen

vv Renswoude, ook uitkomende in de 2e klasse G (Oost), moet op haar tellen gaan passen. Het verloor andermaal. In en tegen Lelystad werd en 3-0 nederlaag geleden. De ploeg neemt momenteel de derde plaats onderen in. Het bivakkeert derhalve in de degradatiezone. Veensche Boys, de achtervolger van vv Scherpenzeel om de titel in genoemde klasse, komt zaterdag 21 april op bezoek in Renswoude. De Valleivogels ging op sportpark De Wormshoef in Lunteren met 2-0 onderuit tegen de plaatselijke vv Lunteren. Owios komt zaterdag 21 april op bezoek in Scherpenzeel. Winst moet mogelijk voor de thuisploeg.

vv Veenendaal won met 1-0 de burenstrijd tegen sv Panter. Door deze winst blijft vv Veenendaal uitzicht houden op promotie naar de 2e klasse. sv Panter werd door het verlies nog dieper in put geduwd. Het staat in de degradatiezone. vv Veenendaal speelt zaterdag bij Redichem en sv Panter gaat op bezoek bij SKV.

Advendo'57
zonder punten

Ederveen/Rhenen - Advendo'57 lijkt de handdoek te hebben gegooid voor wat betreft der strijd om nacompetitievoetbal voor een plek in de 2e klasse. De formatie van trainer Jan Fluit verloor op de Grebbeberg van Candia'66. Na 90 minuten voetbal stond het 3-2. Tot twee keer toe waren de Ederveners op voorsprong gekomen. De wedstrijd leek in een remise te eindigen, maar vlak voor tijd scoorde Candia'66 nog de winnende treffer.

Fors verlies
Oranje Wit

Elst - Zoals verwacht leed de jonge garde van Oranje Wit op eigen veld van DEV Doorn, de titelkandidaat in de 4e klasse H (West). Het ging met 7-1 onderuit. Musketiers is zaterdag de tegenstander. De burenstrijd begint om 14.30 uur.

VRC ligt
op koers

Veenendaal - VRC ligt op koers om de titel te pakken in de 3e klasse A (Oost). de racers versloegen concurrent De Treffers. Het werd 4-0. Zaterdag speelt VRC wederom thuis. Dan is Candia'66 de tegenstander.

Meer berichten