<p>Een aanval van sdv Barneveld op het doel van Merino's- doelman Koen Hagelstein.</p>

Een aanval van sdv Barneveld op het doel van Merino's- doelman Koen Hagelstein.

(Foto: Henk Jansen)

GVVV speelt in eigen huis tegen aartsrivaal vv Spakenburg

  Sport

GVVV pakte met de nodige moeite een punt bij het Tielse TEC. De Veenendaalse 2e divisionist keek lange tijd tegen een 1-0 achterstand aan. GVVV kwam in de 63e minuut op een 1-0 achterstand, maar wist in de 79e minuut door Hicham Haouat op gelijke hoogte komen. Na twee opeenvolgende nederlagen pakte de ploeg een punt. vv Spakenburg is zaterdag 29 september de tegenstander. Deze partij wordt gespeeld op sportpark Panhuis in Veenendaal.

Door Henk Jansen

VEENENDAAL - DOVO walste over de amateurs van Ajax heen. Wat heen. De Amsterdammers werden verpletterd. Met een 11-0 overwinning stapte de formatie van trainer Scott Calderwood winnend van het veld. Het is een van de grootste zeges in de geschiedenis van de Veenendaalse 3e Divisionist. Drie spelers waren goed ieder een hattrick, te weten Kai Huisman, Jordi van der Laan en Bob van Essen. De overige doelpunten werden gemaakt door Gino Dix en Niels Willemse. Sportlust’46 is zaterdag 26 september de tegenstander. Het betreft hier een uitwedstrijd voor de Veenendaalse ploeg.

Derbywinst

De wedstrijd tussen vv Scherpenzeel en vv Capelle werd afgelast. De volgende wedstrijd voor de Scherpenzeelse hoofdklasser staat zaterdag 26 september op het programma. Dan wordt een uitwedstrijd gespeeld bij FC ‘s Gravenzande. Een voetbalveld verder kwam de vv De Valleivogels, uitkomende in de 2e klasse G (Oost) in wel in actie. Het wist de derby tegen vv Renswoude met 3-1 te winnen. De Valleivogels gaat zaterdag 26 september op bezoek bij Unicum Lelystad, terwijl vv Renswoude in eigen huis Owios ontvangt. Beide wedstrijd beginnen om 14.30 uur. In dezelfde klasse uitkomende legde VRC het bezoekende OVC’85 uit Oosterbeek met een 4-0 winst over de knieën. Een goede start van het seizoen voor de Racers, die zaterdag 29 september een uitwedstrijd spelen bij VSCO’61. vv Veenendaal is het seizoen met een 3-0 winst op Stroe begonnen. De geel-blauwe formatie gaat zaterdag op bezoek bij Zwart Wit’63. Advendo’57 speelde op eigen veld met 0-0 gelijk tegen Blauwe Geel’55. De Ederveense ploeg speelt zaterdag uit bij sv Otterlo. sv Panter is het nieuwe seizoen ook begonnen met een zege. De formatie van trainer Bertho van Neerbos wist Austerlitz met een 5-0 nederlaag naar huis te sturen.

Merino’s gelijk

De Merino’s is de competitie begonnen met een gelijkspel. Thuis werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen sdv Barenveld. De gasten namen in de 47e minuut een 1-0 voorsprong. Joop de Bruin zorgde vlak voor tijd voor de gelijkmaker. VVSV (uit) is zaterdag de tegenstander.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden