Arno Markus
Arno Markus (Foto: Gerie Hootsen)

Bijna perfecte game bij bowlingvereniging Veenendaal

  Sport

Afgelopen dinsdag gooide Arno Markus, in Bowlingcentrum Olround Veenendaal, een game van 299. Bijna een perfecte score van 300.

VEENENDAAL - Helaas voor hem wilde de 4 pin niet meewerken aan de perfecte score. Het is wel de hoogste score sinds de oprichting van Olround Veenendaal.

De competitie is pas twee weken onderweg en de ene na de andere hoge score vliegt al om de oren bij bowlingvereniging Veenendaal.

Vijf jaar

Al vijf jaar speelt de bowlingvereniging in Olround Veenendaal haar competitie, waarin gezelligheid en onderlinge strijd hand in hand samengaan.

Single, duo en trio

De leden zijn actief in vier competities. Op dinsdagavond is er een duo en een single league en op woensdagavond wordt er een duo en een trio league gespeeld.

Spelers gezocht

Voor de single en de trio league zijn wij nog op zoek naar nieuwe spelers. Dus ben jij degene die tijdens het familie-uitje of met vrienden de meeste strikes gooit? Dan is de club op zoek naar jou.

Maar ook als je gewoon lekker en ontspannen een balletje wilt gooien ben je van harte welkom. 

Ook voor de jeugd is er een aparte competitie. Onze jeugdleden spelen hun wedstrijden op zaterdag van 12.00 tot 13.30 uur.

Aanmelden

Mensen kunnen op een dinsdag- of woensdagavond langskomen om alvast de sfeer te proeven en alles te weten te komen van deze sport.  In verband met de corona-maatregelen moet men zich wel aanmelden.

Meer informatie: www.bv-veenendaal.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden