<p>Selectie en staf van VRC in de grote zaal van Theater Lampegiet. Mogelijk gemaakt door de Veensche Businessclub. (Foto: Co Keulstra)</p>

Selectie en staf van VRC in de grote zaal van Theater Lampegiet. Mogelijk gemaakt door de Veensche Businessclub. (Foto: Co Keulstra)

(Foto: )

Nieuwe selectie VRC stelt zich voor in theater

  Sport

De Veensche Businessclub organiseerde donderdag 10 september in Theater Lampegiet een avond met onder andere de presentatie van de selectie en staf van het 1e elftal van voetbalvereniging VRC. Ook was er een enerverende Sport & Business Quiz door het professionele team van Quizzit.

VEENENDAAL – “We hebben het bestuur en de selectie met de technische staf van VRC uitgenodigd om hun selectie voor het seizoen 2020-2021 in Theater Lampegiet te presenteren”, vertelt voorzitter René Pfeiffer van de Veensche Businessclub. “Een locatie in stijl, met voldoende ruimte om de presentatie te laten slagen, ondanks de coronabeperkingen”, zegt Pfeiffer. “We werken natuurlijk nauw samen met het team van Theater Lampegiet om de richtlijnen van het RIVM te respecteren. Inclusief de anderhalve meter afstand tussen de mensen.’’

Teamspirit

Meer dan ooit is de teamspirit belangrijk binnen de sport en het zakenleven, stelt de voorzitter. “In een periode die gekenmerkt wordt door uitdagingen is het extra belangrijk dat het team klaar is om te scoren en te presteren.”

De avond in het theater werd geopend door voorzitter van de Veensche Businessclub René Pfeiffer, gevolgd door de presentatie van het selectieteam van voetbalclub VRC door Bert Admiraal, onder andere verbonden als journalist van De Gelderlander.

Nieuwe selectie

De A-selectie VRC bestaat uit de volgende spelers: Bas Muller, David Scholte, Edwin van de Berg, Erik van de Putte, Jamiqua van Dijk, Johan Mandemaker, Jurrien van de Horst, Justin Kampert, Luuk van de Lustgraaf, Marc Bos, Marco de Gooijer, Martijn Aveskamp, Max Kok, Mitch van den Berg, Noah Ploeg, Remy Jansen, Rick van de Steeg, Robin Segers, Ruben Rentenaar, Thijs Vonkeman, Thomas van de Weerd en Tim de Meijer.

De staf van de club bestaat dit jaar uit scheidsrechter Gerard van de Haar, Hoofdtrainer Jan Gaasbeek, teammanager Mark Segers. Keeperstrainer Matthijs Jacobsen, verzorger Nelis van Lienden, teammanager Ruben Bargeman en tot slot trainer Stefan Tanis.

Vier spelers van de A-selectie van VRC, te weten Bas Muller, Martijn Aveskamp, Robin Segers en Ruben Rentenaar, hebben honderd wedstrijden in het eerste gespeeld. Ze werden in het zonnetje gezet en kregen bloemen en een shirtje met rugnummer 100.

De Veensche Businessclub bestaat vanaf 2017 en is een actieve netwerkclub voor ondernemers die elkaar echt willen leren kennen en met en voor elkaar opdrachten genereren. Het volgende evenement van de Veensche Businessclub staat voor 5 oktober op de agenda.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden