<p>vv Veenendaal in de aanval op het doel van vv Musketiers. Het leverde echter geen doelpunt op.</p>

vv Veenendaal in de aanval op het doel van vv Musketiers. Het leverde echter geen doelpunt op.

(Foto: Henk Jansen)

Veenendaalse divisieclubs staan met lege handen

  Sport

Zowel GVVV als DOVO verloren hun competitiewedstrijd. Tweede Divisionist GVVV verloor zelf de tweede opvolgende wedstrijd. 

Door Henk Jansen

VEENENDAAL - Op eigen veld ging de GVVV-formatie van trainer Twisker met 2-0 onderuit tegen Excelsior Maassluis. Geen al te beste start dus voor ‘de blauwen’ dat zaterdag 19 september op bezoek gaat bij het Tielse TEC. 

DOVO, een divisie lager uitkomende verloor met 3-1 van Harkemase Boys. Wellicht lukt het de formatie van trainer Scott Calderwood om zaterdag 19 september als het thuis speelt tegen Ajax (amateurs) de drie punten in eigen huis te houden.

VV Scherpenzeel kent als promovendus in de Hoofdklasse ook een valse start. Ook de tweede competitiewedstrijd ging verloren. Bij het Utrechtse vv DHSC werd met 4-2 verloren. vv Capelle komt zaterdag 19 september op bezoek in Scherpenzeel. De ploeg van trainer Jürgen Schefcyk dient de punten in eigen huis te houden, want anders loopt het al vroeg in de competitie achter de feiten aan.

Winst De Merino’s

De Merino’s won haar laatste bekerwedstrijd met 3-1 van Benschop. Voor de ploeg van sportpark De Groen Velden 1 begint zaterdag de competitie in de 1e klasse D (Oost) met een thuiswedstrijd tegen SDV Barneveld. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt voor deze partij. De wedstrijd tussen 3e klasser en 4e klasser vv Veenendaal en vv Musketiers was bij rust nog een 2-2 stand. Na rust bleek de jonge Elsterse ploeg haar kruit verschoten te hebben. vv Veenendaal won de partij uiteindelijk met 7-2.

vv Veenendaal begint zaterdag aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen Stroe. Aanvang op sportpark De Groene Velden 2 in Veenendaal is 14.30 uur. Musketiers begint het nieuw seizoen met een thuiswedstrijd tegen het Zeister Saestum. De wedstrijd op sportpark Elst begint om 14.30 uur. De bekerstrijd tussen vv Renswoude en het bezoekende vv Nieuwegein leverde geen winnaar op. De wedstrijd eindigde in een 2-2 stand.

Voor vv Renswoude begint de competitie zaterdag met een onvervalste derby tegen De Valleivogels. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Scherpenzeel en begint om 14.30 uur. Het Ederveense Advend’57, dat samen met vv Veenendaal in het nieuwe seizoen weer is ingedeeld in de 3e klasse B (Oost), begint zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Blauw Geel’55.

sv Panter

sv Panter verloor haar 3e bekerwedstrijd met 2-0 van Lopik. Trainer Bertho van Neerbos wist na de wedstrijd te melden dat zijn ploeg klaar is voor de start van de competitie. “We hebben een goede voorbereiding gehad. Ik reken op 3 punten thuis tegen Austerlitz.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden