<p>Winnaars Senioren.</p>

Winnaars Senioren.

(

Foto: shoek

)

Openingstoernooi bij T.V.S. gewonnen door Jan van de Beek en HarmJan van den Herik

  Sport

Op maandag 7 september werd ter voorbereiding op de een week later startende competitie het zgn. Openingstoernooi gespeeld. Op dit toernooi, welke het eerste was van het Van Braak Accountants toernooicircuit, werden de wedstrijden gespeeld volgens de normaal geldende regels om zodoende een optimale vormtest te kunnen zijn met het oog op de naderende competitie.

SCHERPENZEEL - Na de eerste ronde (best of three) werd er verder gespeeld met een winnaars- en een verliezers schema (best of five) waarin volgens het knock-out systeem werd gespeeld.

Bij de jeugd, die het spits afbeet, was Mark Hartog de titelverdediger en ook deze keer wist hij de finale te bereiken door in de halve finale met 2-0 te winnen van Hendrik Kroon. In de andere halve finale versloeg HarmJan van den Herik eveneens met 2-0 Ruben Spruijt. In de spannende wedstrijd om de derde- en vierde plaats was Kroon met 11/8 in de vijfde game net iets sterker dan Spruijt en pakte daarmee de bronzen medaille. In de finale slaagde titelverdediger Hartog er niet in om voor de tweede maal in successie dit toernooi te winnen want van den Herik was met 3-1 te sterk en kreeg de gouden medaille omgehangen,

Hoewel bij de senioren nog wat afzeggingen waren (vacantie, blessures, voetbal?) had iedereen er weer zin in om de onderlinge strijd aan te gaan. Ook de winnaar van vorig jaar Jan van de Beek was van de partij. Na de diverse rondes en kruisfinales ging tenslotte de finale tussen Jan van de Beek (versloeg Nick Vlastuin in de halve finale) en Serge Hoek (versloeg Adriaan Timmer in de halve finale), hoewel Hoek er alles aan deed om van de Beek te kunnen verschalken was het toch van de Beek die na een attractieve wedstrijd, onder leiding van scheidsrechter Rein Schellingerhout (hij is herstellende van een blessure), met 3-1 deze finale won. In de verliezersronde toonde Gerrit Barten (versloeg Wessel Hoek in de halve finale) zich de sterkste, hij was in de “kleine finale” met 3-2 de baas over Mike Opendorp (hij won in de halve finale van Willem Verwoerd). Voor beide winnaars was er een waardebon waarmee ze hun prijs naar eigen keuze kunnen bepalen.

Ook in dit nieuwe seizoen kunnen er nog nieuwe leden bij bij T.V.S., belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom om eens te komen kennismaken met de tafeltennissport. Kom gerust eens langs op de maandagavond in ”de Breehoek” om een balletje te slaan. Voor meer nieuws en info over T.V.S. kijk dan op www.tvsnetpost.nl of op Facebook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden