<p>SneeuwFit-training in gymzaal Zoete Inval. Meer informatie en aanmelden: 0318-641124, skigeldersevallei@hetnet of de website <a href="//www.skigeldersevallei.nl">www.skigeldersevallei.nl</a>.</p>

SneeuwFit-training in gymzaal Zoete Inval. Meer informatie en aanmelden: 0318-641124, skigeldersevallei@hetnet of de website www.skigeldersevallei.nl.

(Foto: Nico de Gouw)

Alvast trainen met de ski's en snowboards in sporthal

  Sport

Nu de drukbezocht buitentraining afgelopen zomer in het recreatiegebied Kwintelooijen vervolgt de skivereniging Gelderse Vallei haar SneeuwFit-lessen, maar nu in de gymzaal Zoete Inval in Veenendaal.

VEENENDAAL - Vanwege het coronarisico gebeurt dit met de nodige veiligheids- en hygiënemaatregelen, zoals afstand houden, gebruik van desinfecterende gel en zaalventilatie.

Aangepaste zaalindeling

SneeuwFit-instructeur Dick Nap heeft begin september in de eerste les van het winterseizoen met succes een aangepaste zaalindeling uitgeprobeerd. Daarbij oefenen de sporters binnen hun ‘vak’ op voldoende afstand.

De skivereniging laat maximaal twintig deelnemers meedoen. Er is tot aan de Krokusvakantie in februari elke week op woensdagavond les van 20.00 tot 21.00 uur.

Ski-imitatie-oefeningen

In SneeuwFit kunnen wintersportliefhebbers zich met allerlei conditie-, spier- en ski-imitatie-oefeningen fysiek voorbereiden op hun ski-, snowboard- of langlaufvakantie.

De training in de Zoete Inval telt 22 lesweken vanaf begin september of 15 lesweken vanaf 28 oktober. Er is een gratis proefles. Trainen in Ede en Bennekom kan ook.

www.skigeldersevallei.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden