<p>Een foto van het Open Huis in 2019. De Muzen is gevestigd in Spectrum aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.</p>

Een foto van het Open Huis in 2019. De Muzen is gevestigd in Spectrum aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

(Foto: Muziekschool de Muzen)

Open huis De Muzen: optreden en ontmoeten

  Nieuwsflits

Kom met De Muzen kennismaken, geniet van optredens en ontmoet de docenten. Dit kan allemaal tijdens het Open Huis van De Muzen op zaterdag 19 september. Iedereen is van harte welkom, maar meld je wel even aan.

VEENENDAAL - De Muzen zet de deuren open van 10.00 tot 14.00 uur, maar vanwege de corona-maatregelen wordt het programma wel anders ingevuld dan gebruikelijk. Zo wordt gewerkt tijdsblokken en is het noodzakelijk om te reserveren voor een specifiek tijdsblok. Ook de tijdsblokken bestaan uit twee delen: een leuk programma in de theaterzaal en de mogelijkheid tot kennismaken.

Mensen kunnen deze dag bijvoorbeeld de docenten ontmoeten en een instrument uitproberen. Ook kan je bij diverse stands terecht voor informatie op diverse gebieden. Het zaalprogramma bestaat uit meerdere optredens.

Bij inschrijven tijdens het Open Huis, bij de informatiestand van de administratie, krijg je 10 procent korting. Aan deze korting zijn wel voorwaarden verbonden. Zie de onderstaande website voor alle info.

Aanmelden

Aanmelden loop ook via de site. Hier is ook verdere informatie te vinden over bijvoorbeeld de maatregelen met betrekking tot corona.

www.demuzen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden