Natuurwerkochtend op landgoed Prattenburg

  Natuur
Jong geleerd...
Jong geleerd... (M. Kievit)

Zaterdag 12 januari organiseert de werkgroep A Rocha Heuvelrug weer een natuurwerkochtend op landgoed Prattenburg. Er wordt gewerkt in een nieuw aangelegde beukenlaan.

Veenendaal - "Daar gaan we samen de opschietende boompjes en struikjes verwijderen. Als er tijd over is, gaan we na de pauze de opslag op een klein heideveldje verwijderen, dichtbij het heideveld waar we al regelmatig gewerkt hebben. Met de eerste klus helpen we mee om het karakter van het landgoed te bewaren. Met de tweede klus houden we een biotoop in stand dat zorgt voor afwisseling in het natuurlijke landschap", vertelt de organisatie van de natuurwerkochtend. 

Het verzamelen is om 9.00 uur bij de ingang van het kasteel. Werkkleding en stevige schoenen zijn aanbevolen. Voor handschoenen, gereedschap en koffie/thee wordt gezorgd. Om 12.30 uur wordt gestopt met werken. Ook kunnen kunnen deelnemen, stoppen we met werken. Scholieren kunnen bij de werkgroep een maatschappelijke stage doen. Vooraf aanmelden voor deze activiteit via heuvelrug@arocha.org

Meer berichten