Striptekenworkshop met Joshua Peeters
Striptekenworkshop met Joshua Peeters (Bibliotheek Veenendaal)

Striptekenworkshop in De Cultuurfabriek

  Kinderevenement

Op zaterdagmiddag 18 mei kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar meedoen met een workshop striptekenen. Striptekenaar Joshua Peeters, bekend van o.a. de Donald Duck, helpt ze bij het maken van een eigen stripverhaal.

Veenendaal - In de workshop gaan de deelnemers aan de slag met de verschillende kanten van een stripverhaal. Ze verzinnen een eigen verhaal en leren hoe het kunnen vertellen met plaatjes. Joshua Peeters laat zien hoe hij zijn strips maakt en geeft de deelnemers allerlei tips over hun tekeningen. Joshua Peeters is net als zijn drie broers striptekenaar. Hij tekent het liefst strips over dieren die rondlopen in een wereld die heel erg op onze mensenwereld lijkt. Daarnaast maakt hij graag humoristische, historische strips.

De strips van Joshua Peeters verschenen in de Donald Duck, NRC Handelsblad, Inktpot, Zone 5300 en Straatnieuws. De workshop vindt plaats op zaterdag 18 mei, van 14.00-16.00 uur. Kaartjes kosten €5 per stuk en zijn te koop bij de servicebalie op de begane grond van De Cultuurfabriek of via www.bibliotheekveenendaal.nl. Er is plek voor 15 kinderen.

Meer berichten