De scholenmarkt voor een goede keuze van je vervolgopleiding
De scholenmarkt voor een goede keuze van je vervolgopleiding (CSV Het Perron)

Scholenmarkt 2018 in Veenendaal

  Inloop-Opendag

Veenendaal - Al meer dan 30 jaar organiseert CSV Het Perron de Veenendaalse scholenmarkt. Deze scholenmarkt wordt dit jaar op donderdag 22 november van 15.00 – 17.00 en van 18.30 – 20.00 op het Perron, Sportlaan 11-13, 3905 AD Veenendaal gehouden. Op deze markt zijn de leerlingen van de CSV en de leerlingen van de andere vmbo-scholen welkom.

Ook leerlingen vanuit HAVO-3 kunnen deze markt bezoeken. Tijdens deze markt zullen alle MBO's uit de omgeving zich presenteren. Deze MBO-scholen komen uit Arnhem, Ede, Wageningen, Velp, Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort, Leusden, Tiel en Veenendaal. Deze scholen presenteren een compleet aanbod van alle opleidingen zoals deze op de verschillende MBO's worden gegeven. Daarnaast zullen ook de uniformberoepen, de Politie / Kon Luchtmacht / Kon Landmacht / Kon Marine / Kon Marechaussee present zijn.

Techniek

De Techniek zal, met een aantal stands, een kijkje in de mooie wereld van de techniek geven. Het is voor de leerlingen en ouders/verzorgers belangrijk om een kijkje te nemen op deze scholenmarkt. Het bezoeken van de scholenmarkt is een goed beginpunt voor de verdere schoolkeuze / opleidingskeuze na het vmbo. Tijdens het bezoek aan de scholenmarkt kan de leerling zich oriënteren, informatie verzamelen, vragen stellen en afspraken maken over het bezoeken van de open dagen van de verschillende MBO's.

Meer berichten