Bij deze foto zie je de totstandkoming van de 0-3 door onze spits Benjamin na een heerlijke aanval van DOVO JO13-1, in de 28e minuut van de tweede helft.
Bij deze foto zie je de totstandkoming van de 0-3 door onze spits Benjamin na een heerlijke aanval van DOVO JO13-1, in de 28e minuut van de tweede helft. (Foto: YouTube Jaap voetbal)

Oppermachtig DOVO JO13-1 geeft visitekaartje af aan SV Geinoord JO13-1

  Ingezonden


We speelden afgelopen zaterdag 09-02-2019 onze 12e wedstrijd in de Hoofdklasse C van de A-categorie, uit tegen SV Geinoord JO13-1 te Nieuwegein. SV Geinoord moest winnen om aansluiting te houden in de subtop, en DOVO moest winnen om IJsselmeervogels bij te houden in de strijd om de eerste plek. DOVO stond namelijk voor deze wedstrijd 2 punten achter de IJsselmeervogels.

Bij ons konden Martijn, Senna, Otto en Joran er helaas niet bij zijn. Gelukkig hebben we een brede selectie. Dyllan van DOVO JO13-3 was daarop opgeroepen, en zou later een goede wedstrijd spelen. Er stond een echte storm, maar ondanks dat speelden we één van onze beste wedstrijden van het seizoen.

In de 4e minuut van de eerste helft begon onze spits na een ingooi aan een solo waarbij wel drie man van SV Geinoord het bos ingestuurd werden, en daarna werd de keeper verrast met een lage schuiver in de verre hoek, prachtige goal. 0-1. In de 9e minuut van de tweede helft een verre ingooi van Vince op onze spits, die hierdoor over de linkerkant weg kan lopen van de SV Geinoord verdediging, en geeft een perfecte voorzet op Esra, en die scoort heel beheerst de 0-2. In de 28e minuut van de tweede helft de mooiste aanval van deze wedsrijd, Cas geeft schitterende pass op Esra, deze geeft de bal op links perfect voor en onze spits Benjamin scoort de 0-3.

Grote teamprestatie, iedereen zat er bovenop, bijna geen kansen weggegeven, goede reddingen van onze keeper wanneer dat nodig was, kortom zo is voetbal een leuke sport om naar te kijken! Voor een uitgebreid verslag zie voetbaleentwee onder het kopje jeugd, FB jo13-1, en voor de beelden YouTube Jaap voetbal.

Groet Jaap

Meer berichten