werken in de moestuin
werken in de moestuin (Foto: E. Gijsbertsen)

A Rocha Dorpsakker de Parel doet mee aan NLdoet!

  Ingezonden

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 15e keer NLdoet in het hele Koninkrijk. Zo ook A Rocha Dorpsakker de Parel. Zij gaan een strook aanleggen met akkerbloemen.

Het is onze wens om Dorpsakker de Parel te verrijken door een strook grond in te zaaien met een akkerbloemmengsel. Hiermee kunnen we bijdragen aan meer biodiversiteit. Naast insecten die genieten van de wilde bloemen, zullen dorpsbewoners dit zeker ook doen.

“Tijdens NLdoet worden bergen werk verzet. We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl.

Doet u mee?

Voor meer informatie over deze klus: A Rocha Dorpsakker de Parel, Contactpersoon: mw. E. Gijsbertsen, E-mailadres: esther.gijsbertsen@arocha.org

Datum: zaterdag 16 maart 09:30-12:30
Waar: Holleweg 37, 3958 EA, Amerongen(naast Kringloop Goed Zo)
Klus: Akkerbloemen strook aanleggen

We beginnen met een kopje koffie/thee/limonade en iets lekkers erbij en aan het eind zelfgemaakte soep uit eigen tuin. U ontvangt ook een bedankje van ons

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden