Erik de Heer, Florence van Helten, Sandra van Dijk en Jesse de Heer
Erik de Heer, Florence van Helten, Sandra van Dijk en Jesse de Heer (Foto: Hang On)

Hang On boekt winst tijdens de Survivalrun Gendringen

  Ingezonden

Onder winterse omstandigheden wisten de Hang Onners dit weekend in Gendringen voor een aantal mooie overwiningen te zorgen tijdens de Survivalrun welke onderdeel uitmaakt van het Landelijke Survivalcircuit.

Jesse de Heer wist te winnen in de topklasse MSR 15 km. Lange tijd liep Jesse 2e en kon hij het hoge tempo van Thom van Capellen uit Zwolle niet volgen, in laatste deel van de wedstrijd kwam Jesse steeds dichter bij en maakte hij winst op onderdelen kayakken en houthakken. Jesse nam de koppositie over om deze niet meer af te staan. Het is zijn 4e overwinning op rij. Bij de veteranen dames wist Sandra van Dijk te winnen, ze werd heel knap 5e bij de dames topklasse.

Florence van Helten behaalde op de 21km LSR een 2e plaats bij de dames. Tijdens het NK in Beltrum was Florence geblesserd geraakt en heeft daarna niet optimaal kunnen trainen. Des te blijer was ze met deze 2e plaats gezien ze nog niet op haar oude niveau terug is.

Trainer Erik de heer kwam eveneeens in actie op de 21km LSR en wist deze te winnen bij de masters 50+.

Ook de jeugd zorgde voor mooie overwinningen. In de jongste categorie 8/9 5km wist Emma van den Berg bij de meisjes te winnen, Anne van Schuppen werd 2e. Bij de jongens wist Simon Copray 2e te worden.

Teije van der kooij wist te winnen in categorie 10-11 jaar.

Stijn Lagrand behaalde een 2e plaats bij de jongens 15-17 jaar op de 9km afstand. Lange tijd liep Stijn aan kop maar in eindhindernis wist Domhof uit Harreveld Stijn te passeren. Ondanks dit behoud Stijn de leiding in het algemeen klassement

Meer berichten