Drie personen ontvangen een tas op de markt in zuid.
Drie personen ontvangen een tas op de markt in zuid. (Foto: )

Koeltassen voor marktklanten in Veenendaal

Veenendaal - Het bestuur van de stichting Markten Veenendaal deelde dinsdagmorgen op de markt koeltassen uit. Een beter cadeau hadden de marktkooplieden met deze tropische temperaturen niet kunnen verzinnen.

Bestuurslid Wim Rosendaal en marktpromotiemanager Aart Aalbers stapten, ondanks de hitte, op de marktklanten af met de vraag of ze ook bereid waren om de markt nieuwsbrief per e-mail te ontvangen. Zeker 90% wilde dit wel en kreeg als dank een koeltas overhandigd. Ook vrijdag werden er tassen uitgedeeld op de markt in Zuid. Toen ging Geurt Valkenburg samen met Aart met de tassen op pad.

Promotie

De marktkooplieden mogen momenteel, in verband met de strijd tegen de verspreiding van het Coronavirus, geen veel publiek trekkende evenementen op de markt houden. Toch willen de marktkooplieden wel iets aan promotie blijven doen.

Cadeaus

Besloten is nu om op de drie Veense markten de komende tijd honderden cadeaus uit te gaan delen. Hoe dit gaat gebeuren zal binnenkort op hun website en in deze krant worden bekendgemaakt.
Indien u zich via www.markten-veenendaal.nl opgeeft voor de nieuwsbrief krijgt u per mail bericht over deze aktie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden