Samen dansen bij Dreumesdans
Samen dansen bij Dreumesdans (Foto: Muziekschool de Muzen)

Samen dansen bij Dreumesdans

Veenendaal - Dreumesdans is een reuze leuk en gezellig programma voor kinderen van 1 tot 3 jaar, samen met papa, mama, opa of oma! Lekker samen bewegen op muziek en leuke spelletjes doen. In september begint De Muzen opnieuw met deze lessen op woensdag en zaterdag.

Kinderen bewegen, dansen, wiebelen, zingen en spelen graag en veel. Tijdens deze les wordt dit aangeboren gevoel gestimuleerd met liedjes, materialen en muziek. In deze cursus bewegen en dansen ouder en kind samen. En het voelt natuurlijk reuze gezellig en veilig met papa of mama erbij!

Dreumesdans is ook geschikt voor jonge dansers in spe. Via deze cursus kunnen ze al wennen aan de zaal, de spiegel, hun lichaam en de dansdocente en na afloop kunnen ze, als ze willen natuurlijk, doorstromen naar het peuterballet. Bij deze cursus is geen speciale kleding voorgeschreven. Wel wordt geadviseerd, met het oog op de gladde vloer, slipsokken te dragen of om op blote voeten mee te doen.

De cursus Dreumesdans bestaat uit 8 lessen en kost € 31. De woensdaggroep start op 23 september en volgt les van 10.30 tot 11.00 uur. De zaterdaggroep start op 26 september en volgt les van 9.30 tot 10.00 uur. Beide cursussen worden gegeven door Cindy Leyenaar in de danszaal van Spectrum.

Peuterballet

Bij Dreumesdans dansen de kinderen echt samen met een ouder. Kinderen die al zelfstandig willen dansen, kunnen bij De Muzen terecht bij Peuterballet. Ook deze lessen worden gegeven op woensdag en zaterdag. Kijk op www.demuzen.nl voor alle informatie.

Aanmelden

Aanmelden voor alle cursussen kan via www.demuzen.nl. De Muzen is gevestigd in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden