Doe mee met de stoepkrijtwedstrijd in Veenendaal!
Doe mee met de stoepkrijtwedstrijd in Veenendaal! (Foto: )

Stoepkrijt challenge Veenendaal Verenigd/t

Veenendaal - Doe jij mee met de stoepkrijt challenge? Maak in de laatste weken van de schoolvakantie een krijttekening bij jou in de straat en verbind deze met de krijttekening van je vriendje/vriendinnetje of zusje/broertje.

Zo worden alle wijken in Veenendaal met elkaar verbonden. Deze challenge wordt georganiseerd door Museum Veenendaal in het kader van het project Veenendaal Verenigd/t. Maak je eigen krijttekening waarbij Veenendaal en ‘samen’ centraal staan. Bijvoorbeeld met de letter ‘V’ in combinatie met twee vogels, twee handen of twee harten. Gebruik je creativiteit.
Op het pleintje voor de hoofdingang van Theater Lampegiet wordt op woensdag 26 augustus een grote krijttekening gemaakt door een kunstenares. Alle tekeningen worden hieraan verbonden. Zo ontstaat er één lange lijn door Veenendaal, waardoor de stad grenzeloos verbonden is.

Gratis stoepkrijt

De eerste 100 kinderen kunnen vanaf donderdag 20 augustus tussen 13.00 en 16.00 uur een gratis pakje stoepkrijt komen ophalen bij de balie van Museum Veenendaal (in de hal van de Cultuurfabriek). Stuur voor dinsdag 25 augustus 13.00 uur een foto van jouw krijttekening, al dan niet met jezelf erop, naar veenendaal@museumveenendaal.nl.

Prijs

Behoor je tot de vijf mooiste inzendingen? Dan win je een grote ijsbeker voor het hele gezin. De prijsuitreiking is op woensdagmiddag 26 augustus.
Meer informatie is te vinden op www.veeenendaalverenigt.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden