Links Jeroen Laros en Willem Lentjes, respectievelijk assistent-trainer en verzorger bij het de A-selectie van VVA Achterberg. (Foto: Henk Jansen)
Links Jeroen Laros en Willem Lentjes, respectievelijk assistent-trainer en verzorger bij het de A-selectie van VVA Achterberg. (Foto: Henk Jansen) (Foto: )

VVA Achterberg heeft staf compleet

Door Henk Jansen

Achterberg - VVA Achterberg lijkt klaar voor het seizoen 2020-2021. Er meldden zich een aantal nieuwe spelers voor de A-selectie en onlangs werd op sportpark De Meent in Achterberg melding gemaakt dat ook de staf compleet is. Adri van der Laan volgt Rob Hummelen op als teammanager en met de komst van Jeroen Laros en Willem Lentjes, werden respectievelijk een assistent-trainer en een verzorger aan de A-selectie van trainer Jan Veldhuizen toegevoegd.

Met Jeroen Laros en Willem Lentjes weet trainer de Betuwse trainer Jan Veldhuizen de nodige ervaring aan zijn zijde.
Ook Adri van der Laan voegt als teammanager de nodige deskundigheid en enthousiasme aan de A-selectie toe, dat in september weer aan het avontuur als 4e klasser begint. Jeroen Laros (40) maakte een fiks aantal seizoenen deel uit als selectiespeler in het 1e zaterdagelftal van FC Lienden. Trapte zelfs een bal op 2e klasse niveau.

Looptrainer

Jeroen Laros hing de voetbalschoenen op 34-jarige leeftijd aan de spreekwoordelijke wilgen om vervolgens assistent- trainer te worden. Daarover de Liendenaar: ''Onder Jacob van Zanten, destijds hoofdtrainer van FC Lienden, ben ik assistent-trainer geweest. Dat heb ik een seizoen gedaan. Na het stoppen van het eerste zaterdagteam nam ik vervolgens het tweede elftal van FC Lienden als trainer onder mijn hoede.
Volgde vervolgens succesvol een looptrainerscursus bij de KNVB.
Bij VVA Achterberg ga ik dus als assistent- trainer aan de slag. Naast hoofdtrainer Jan Veldhuizen, die ik ken van de periode dat hij trainer van het eerste zondagteam was. Ik bezocht de wedstrijden van het zondagteam op De Abdijhof regelmatig. Bij de Achterbergse club ben ik hartelijk ontvangen. Dat voelde goed. Ik heb er dus zin in.''

Verzorger

Willem Lentjes (68) brengt als verzorger op sportpark De Meent in Achterberg de nodige ervaring als verzorger mee. De Liedenaar die maar liefst 40 jaar als ambulance medewerker actief was, rende bij blessures als verzorger bij tal van clubs het veld op. De oud beroeps brandweerman, die zelf ook niet onverdienstelijk tegen een bal trapte, was als verzorger 14 seizoenen actief bij het zondagelftal van FC Lienden. Maar liefst 10 jaar bij het eerste elftal van het Veenendaalse DOVO. In Ede vervulde hij de taken bij DTS'35 en Blauw Geel'55.
''Er waren nog een aantal clubs waar ik actief als verzorger was. Zoals bij vv Lunteren, waar ik Jan Veldhuizen leerde kennen. Hij was het die me benaderde om verzorger van zijn selectie bij VVA Achterberg te worden. Daar heb ik niet lang over na hoeven te denken. Dus heb ik me aangesloten bij de Achterbergse club. Ze hebben de zaakjes goed voor elkaar bij deze club'', aldus Willem Lentjes.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden