Glasvezelcampagne in Scherpenzeel
Glasvezelcampagne in Scherpenzeel (Foto: DELTA Fiber Netwerk)

Extra informatiemomenten over glasvezel in Scherpenzeel

Scherpenzeel - Bewoners in Scherpenzeel hebben nog tot 2 september de tijd om zich aan te melden voor glasvezel. De campagne gaat ook in de zomermaanden door. Voor wie nog vragen heeft of hulp nodig heeft bij het afsluiten van een abonnement worden de komende tijd verschillende informatiemomenten georganiseerd.

Het benodigde percentage voor de aanleg van glasvezel is niet behaald tijdens de campagne. Wel was er de laatste week een flinke stijging in aanmeldingen. Vanwege dit enthousiasme is besloten langer door te gaan.

Extra informatiemomenten
In samenwerking met ambassadeurs en lokale verkopers organiseert DELTA Fiber Netwerk deze zomer verschillende extra informatiemomenten.

18 augustus – Inschrijfavond door Kamphorst ICT
26 augustus – Stand op weekmarkt Scherpenzeel
26 augustus – Informatieavond bij Vlastuin Auto
31 augustus – Inschrijfavond door Kamphorst ICT
2 september – Stand op weekmarkt Scherpenzeel

Pop-up store 
De glasvezel pop-up store, aan de Marktstraat 44a (boven de Big Bazar) in Scherpenzeel, gaat vanaf 15 augustus weer open. Hier kunnen bewoners ook terecht met hun vragen of voor hulp bij het aanmelden. De openingsdagen en -tijden staan op de website.

Laatste kans: aanmelden voor 2 september
Aanmelden voor glasvezel kan nog tot 2 september bij een lokale verkoper, in de pop-up store of via de website van één van de telecomaanbieders. Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden