Bij de ondertekening van het contract.
Bij de ondertekening van het contract. (Foto: )

SKF en Fysiotherapie & Training Nederveluwe verlengen samenwerking


Veenendaal - Afgelopen donderdag hebben korfbalvereniging SKF en Fysiotherapie & Training Nederveluwe een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend. Met deze overeenkomst verbinden beide partijen zich voor het 2e jaar op rij aan elkaar als partners.

De samenwerking tussen SKF en Nederveluwe is een belangrijke schakel in SKF’s topkorfbal ambitie. Nederveluwe is verantwoordelijk voor de fysieke ontwikkeling en begeleiding van de SKF-selectie. Zij verrichten metingen en stellen individuele programma’s voor de spelers op. Nederveluwe verzorgt ook trainingen, waarbij de oefenstof zo veel mogelijk wordt geïntegreerd in de korfbaltrainingen. Vanzelfsprekend speelt Nederveluwe ook een belangrijke rol bij het voorkomen en behandelen van blessures van de selectiespelers.

SKF en Nederveluwe vinden het echter belangrijk dat de bijdrage niet beperkt blijft tot de SKF-selectie. Zo is er een wekelijks “inloopspreekuur” voor alle SKF-ers waarin begeleiding en advies m.b.t. blessures wordt gegeven. Nederveluwe draagt daarnaast bij aan kennisontwikkeling bij SKF’s jeugdtrainers, om zo op een duurzame en verantwoorde manier de kennis op het gebied van fysieke training in onze jeugdopleiding te vergroten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden