De cursus bij Onder Ons werd afgesloten bij De Markt.
De cursus bij Onder Ons werd afgesloten bij De Markt. (Foto: )

Onder Ons sluit de vakantieweek culinair af

Veenendaal - Na een creatieve middag Afrikaanse poppen maken, onder leiding van Joyce Marsman in Onder Ons aan de Fluitersstraat, hadden de ouderen wel trek in een hapje. 

Dat stond op hen te wachten bij Grand café De Markt, met als gastheer Maarten Bochane, die speciaal voor deze avond een lekker diner had samengesteld. De kok had zijn best gedaan op een malse saté met toebehoren, frietjes, groentesoep en een toetje om je vingers bij op te eten; brownies, met ijs en slagroom en een kopje koffie na.
Er was gelegenheid om buiten op het terras te zitten of binnen, het personeel liep af en aan om het de ouderen naar hun zin te maken. De ouderen genoten zichtbaar van het diner, maar zeker ook van de entourage en de gesprekken met elkaar.

Start in september

Onder Ons is van plan om in september weer kleinschalig te gaan starten met de maaltijden. Uiteraard met de nodige corona maatregelen en met gebruik van catering, om zo toch met elkaar te kunnen eten. Per avond is er ruimte voor 20 personen.De avonden van september zitten al vol, maar als mensen van 65+ belangstelling hebben om ook te komen eten, kunnen ze een mail sturen naar: info@onderonsveenendaal.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden