Aan het begin van de film: de arme familie gaat op zoek naar het beste internetbereik in huis. Het washok/toilet blijkt de beste plek...
Aan het begin van de film: de arme familie gaat op zoek naar het beste internetbereik in huis. Het washok/toilet blijkt de beste plek... (Foto: )

Film Parasite terug in Filmhuis Veenendaal

Veenendaal - Aankomende zaterdagavond draait de veelgeprezen film Parasite in Filmhuis Veenendaal.

Deze boeiende en aangrijpende thriller met zeer verrassend plot, focust zich op de grote welvaartsverschillen in Zuid-Korea. Kaarten voor aanstaande zaterdag waren binnen de kortste keren weg, maar de Oscar-winnende film draait ook op 29 augustus om 20.00 uur. Voor deze voorstelling zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Parasite gaat over de Zuid-Koreaanse familie van vader Ki-taek. Hun arme bestaan komt helemaal op z’n kop te staan wanneer ze de rijke familie Park ontmoeten. Met wat vervalsingen van paspoorten en documenten weten de familieleden van Ki-taek allemaal banen te krijgen in het huishouden van de Parks. Wanneer er een ongeluk plaatsvindt in het huis en de familie door de politie onder de loep wordt genomen, wordt het steeds lastiger hun echte achtergrond geheim te houden…Regisseur Bong Joon-Ho werkte eerder al met Chris Evans (Captain America), Octavia Spencer (The Shape Of Water) en Ed Harris (The Truman Show) aan de film Snowpiercer. Ook uit zijn volledig Zuid-Koreaanse cast weet Joon-Ho het beste te halen in deze film.
Zie filmhuisveenendaal.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden