De palletjes met 35.000 doosjes worden in het magazijn van SanoRice aan de Inductorstraat opgeladen.
De palletjes met 35.000 doosjes worden in het magazijn van SanoRice aan de Inductorstraat opgeladen. (Foto: SanoRice Veenendaal)

Rijstwafels voor de voedselbank dankzij SanoRice Veenendaal

Veenendaal - De Veenendaalse producent in gepofte rijst-, maïs en meergranenwafels SanoRice doneerde vorige week een flinke hoeveelheid goederen aan de Voedselbank. Met dank aan een bestelling uit Brazilië die werd geannuleerd (wel betaald!) en in overleg gedoneerd aan een goed doel. Het werd dus de Voedselbank. 

Contact werd gezocht met de Veenendaalse vestiging. Maar wat doe je met zo'n grote zending van liefst 48 pallets met in totaal 35.000 doosjes? De afspraak werd gemaakt om deze donatie via de regionale distributiecentra van de Voedselbanken te verdelen over heel Nederland.De Voedselbank heeft 10 distributiecentra in Nederland waarmee in totaal 171 regionale voedselbanken worden beleverd.
Ruim 12.000 vrijwilligers zijn actief voor de Voedselbank die ruim 35.000 huishoudens in Nederland voorzien van voedselpakketten.
Met eigen vervoersmiddelen worden de goederen bij fabrikanten en leveranciers opgehaald, om ze te vervoeren naar het distributiecentrum.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden