Scoren in de Wijk is blij met de EK-ballen.
Scoren in de Wijk is blij met de EK-ballen. (Foto: )

EK-ballen voor Scoren in de Wijk

Veenendaal - Wat doet een bedrijf met een lading voetballen die zijn besteld voor een leuke actie in het kader van een EK-voetbal dat niet doorgaat? Juist, dan zoekt het een goed doel in zijn werkgebied. En dat deed Veenendaler Hannes de Paauw, eigenaar van CTS IT uit Ede. 

Hij schonk afgelopen week 50 EK-voetballen aan Stichting “Scoren in de Wijk” uit Veenendaal. Als bedrijf geeft CTS IT haar klanten graag persoonlijke aandacht en biedt slimme IT-oplossingen die verbinden, beschermen en eenvoudig werken. Met de gift van de 50 EK-voetballen laat CTS IT zien ook maatschappelijk te willen ondernemen.
Een vorm van ondernemen die bij Hannes de Paauw en zijn medewerkers hoog in het vaandel staat. Vorige week donderdag overhandigde De Paauw de 50 ballen aan Berna Hazeleger, Wilco den Hartog en Jaap Pilon van “Scoren in de Wijk”. Dat deed hij in de voetbalkooi bij De Panorama, in één van de vier wijken van Veenendaal waar “Scoren in Wijk” actief is.

Goed van pas

De ballen komen voor de kinderen van “Scoren in de Wijk” goed van pas, want al zes jaar krijgen de kinderen sport en sociale activiteiten aangeboden om hen meer respect en verantwoordelijkheid voor de eigen omgeving bij te brengen. “We zijn ontzettend blij met deze actie van CTS IT, want alleen door samen te werken met lokale en regionale bedrijven en instellingen kunnen wij de doelstelling van “Scoren in de Wijk” realiseren”, aldus Pilon, projectleider van “Scoren in de Wijk Veenendaal”.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden