Music Lab
Music Lab (Foto: Muziekschool de Muzen)

Gezocht: Jonge onderzoekers (m/v) voor Music-Lab

VEENENDAAL – In het Music-Lab maken de onderzoekers kennis met allerlei muziekinstrumenten en muziekstijlen. Let op: Deze cursus van De Muzen is voor kinderen die niet willen stilzitten en luisteren, maar die muziek willen maken en ontdekken!

In 15 lessen wordt onderzoek gedaan in de wonderlijke wereld van muziek. Dit doen de onderzoekers door de instrumenten te onderzoeken en uit te proberen. Zo ontdekken zij hoe je samen muziek kunt maken, schrijven, verzinnen en uitvoeren! 

Tevens wordt een basis meegegeven op het gebied van noten lezen. De muzikale ontwikkeling wordt gestimuleerd door middel van “experimenteren en ervaren”. Daarnaast krijgen de onderzoekers een goede muzikale basis mee die in instrumentale lessen van pas komt. Deze cursus is zeer geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die graag met muziek bezig zijn, maar die nog niet weten welk instrument ze willen gaan spelen.

De lessen worden gegeven op donderdag van 17.00 tot 17.45 uur, door docente Kim Bosch. Deelname kost 47 euro voor 15 lessen. De cursus start donderdag 10 september weer! Inschrijven kan via www.demuzen.nl.

De Muzen is gevestigd in Spectrum aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden