Afbeelding
Rutger Geleijnse

Bijzondere oliebollenactie voor Stichting de Tijdmachine draagt bij aan Gouwe Ouwe’s in Veenendaal

15 december 2023 om 13:13 Lokaal Deel je nieuws

Vorig jaar startte Mark Simoons Oma Coby’s Oliebollenbar. Het werd een groot succes: met de verkoop van 5.430 oliebollen konden maar liefst 543 ouderen feesten op de door Stichting De Tijdmachine georganiseerde muzikale reis door de sixties. 

Tijdens ‘Gouwe Ouwe’ (al talloze keren georganiseerd in Veenendaal) wordt de locatie omgebouwd tot de vertrouwde kroeg of dancing uit de jaren ‘60 en ‘70. Live muzikanten nemen ouderen mee naar de tijd van toen ze in de kracht van hun leven stonden.  Op een van die muzikale events was Mark’s oma Coby. Het was de plek waar zij jaren geleden zijn opa ontmoette in de dancing. Dit maakte voor hem de cirkel rond: de combinatie met het oliebollenrecept van oma Coby én het goede doel Stichting de Tijdmachine was geboren! 

DIT JAAR OPNIEUW... want zowel de oliebollen als de actie smaken naar meer. We willen meer aandacht voor de levenskwaliteit van oudere mensen en hen laten genieten van een muzikaal (dans-)evenement: ‘Gouwe Ouwe’. Deze impact van muziek op het brein wordt benadrukt door prof. dr. Erik Scherder, ambassadeur van stichting de Tijdmachine.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen nu helpen om zoveel mogelijk ouderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Geef daarom je bestelling door vóór 20 december via het bestelformulier op deze website www.omacobysoliebollenbar.nl 

INFO VOOR DE REDACTIE NIET BESTEMD VOOR PUBLICATIE

Meer informatie over de oliebollenactie en/of Stichting de Tijdmachine vind je in de bijlagen. Ook kun je altijd bellen of mailen met Tim Trooster, oprichter en directeur van stichting de Tijdmachine: E: tim@stichtingdetijdmachine.nl T 06 1240 3593 of chef oliebollenbar Mark Simoons T 06 4225 5997

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie