Corien Kroesbergen en Kevin Schoeman van Ultimate Fit in Rhenen-Remmerden. (Foto:PR)
Corien Kroesbergen en Kevin Schoeman van Ultimate Fit in Rhenen-Remmerden. (Foto:PR) (Foto: )

Ultimate Fit start ook op Remmerden

Rhenen/Remmerden - In Veenendaal is Ultimate Fit al jaren een begrip en sinds 1 juli mag ook Rhenen de sportschool verwelkomen met een uniek trainingsaanbod. Men is gevestigd aan de Steenoven 1 op Remmerden. Voor de coronasluiting was de sportschool al helemaal ingericht maar mocht plotseling niet meer open. Sinds 1 juli kan het dus wel. 

Wat maakt deze sportschool zo bijzonder? Volgens mede-eigenaar Kevin Schoeman: “Blessurevrij en op je eigen niveau trainen kan nog wel eens een uitdaging zijn wanneer je zelf moet nadenken over de inhoud en techniek van de training. Onze eGym-apparaten helpen daarbij. De instellingen en krachtmeting stellen we vooraf samen in. Juist ouderen hebben baat bij onze trainingen.
Wist je dat je vanaf je 24e 1-1,5 % van je kracht verliest? Ons concept bouwt dit weer op.” Het concept van Ultimate Fit Veenendaal is gebaseerd op functioneel bewegen. De focus ligt bij bewegingsvormen die terugkomen in het dagelijks leven. Het binnenaanbod in Rhenen is anders.

Rhenen anders

Het binnenaanbod in Rhenen is anders. “We vinden het belangrijk dat we je op alle vlakken kunnen ondersteunen. Daarom hebben we naast krachttraining ook oplossingen om je flexibiliteit en mobiliteit beter op orde te krijgen, bieden we yoga aan voor je houding, rust en flexibiliteit en kun je full body trainen met de Total Workout”. Het startpunt is de eGym en de speciale InBody weegschaal. “Daarmee weten we precies waar je vandaan komt en hoe we aan jouw fitheid en doelen kunnen gaan werken”, aldus Schoeman.
Voor meer persoonlijke begeleiding is er personal training en voedingscoaching.
Het nieuwe concept van Ultimate Fit Rhenen uitproberen? Plan een gratis kennismaking of proefles via de website of loop binnen aan de Steenoven 1. Ga naar rhenen.ultimatefit.nl voor meer informatie en inschrijven, of neem contact op via rhenen@ultimatefit.nl of 06 – 268 96 783.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden