Uitreiking van de haringverwenpakketten aan Van Hardeveld.
Uitreiking van de haringverwenpakketten aan Van Hardeveld. (Foto: )

Drive Thru Haringparty van Veenendaalse ondernemersclub BOV

Foto's: Jan-Fotografie en leden BOV

Veenendaal - De Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) verzon een creatief alternatief voor de jaarlijkse, zeer populaire Haringparty. Op het parkeerterrein van Vonk360 werd samen met restaurant Vendel op donderdag 2 juli een afhaalroute gecreëerd, waar meer dan 100 BOV-leden een luxe Haringpakket kwamen afhalen.
Onder het toeziend oog van de staf- en bestuursleden gaven de Meisjes van de Wijn de pakketten mee. Naast een royale hoeveelheid haring met uitjes en roggebrood zat er een heerlijke fles wijn in het pakket, met als toetje macarons en brownies.
CMC Verzekeringen gaf ook nog een leuke attentie mee en wethouder Dylan Lochtenberg hielp een tijdje met uitdelen. Zelf werd hij verrast met een bloemetje van de BOV en een fles wijn van Mignon van Holten van Vonk360, omdat hij die dag jarig was. Diverse BOV-leden stuurden kort daarna een foto van het moment dat zij thuis of op de zaak van het pakket genoten.
Het was de eerste keer sinds maanden dat er weer een live evenement gehouden werd en de enthousiaste reacties waren niet van de lucht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden