Nieuwe website voor het reserveren voor kerkdiensten

Veenendaal - Vanaf aanstaande zondag gaan in veel kerken de deuren weer open. Veel kerken zijn nog aan het puzzelen hoe ze om moeten gaan met de eis van het reserveren van de bezoekers.

Hoe bereik je gemakkelijk de gemeenteleden, wie nodig je als eerste uit en wie van de genodigden is dan ook daadwerkelijk van plan om te komen? Afgelopen week is de website www.kerkbezoekplanner.nl gelanceerd. Een initiatief van de Veenendaalse ondernemer Jurjen van Noord van Stijl.NU Webdesign.
Op deze website kunnen kerken aangeven welke diensten of andere kerkelijke activiteiten er de komende tijd georganiseerd gaan worden en wat de capaciteit is per activiteit. De kerk kan vervolgens een selecte groep uitnodigen, of ervoor kiezen de uitnodiging voor iedereen open te zetten. Via een link kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor meerdere diensten tegelijk en zo aangeven dat ze graag willen deelnemen.
Als de aanmeldingen binnen zijn vindt er een eerlijke selectie plaats van wie er wanneer aan de beurt is om te komen.  We hopen kerken met dit platform een ideale tool in handen te geven om snel weer hun deuren te kunnen openen en velen te kunnen verwelkomen in de erediensten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden