Het terras van restaurant Vendel in Veenendaal is ook weer open.
Het terras van restaurant Vendel in Veenendaal is ook weer open. (Foto: ARJAN VAN BRUGGEN NETHERLANDS)

Vendel behoudt titel 'Beste terras'

Veenendaal - In 2019 won Restaurant Vendel aan de Vendelseweg de titel “Beste Terras van de provincie Utrecht en eindigde landelijk op de 9e plaats, een prijs waar het team van Vendel natuurlijk ongelooflijk trots op is. Nu door Corona de terrasverkiezing dit jaar niet door gaat, behoudt Vendel deze titel in 2020. 

“Ook wij hebben na de gedwongen sluiting sinds 1 juni onze deuren weer geopend!” vertelt Jan-Egbert Bos: ”we zijn ongelooflijk blij dat we weer mogen, en ook zijn we blij verrast over de drukte die we gelijk sinds de heropening hebben gehad. We hebben begin 2020 nog het hele interieur van Vendel vernieuwd en we hebben daar maar kort van kunnen genieten omdat we 15 maart dicht moesten.
Nu is er weer de kans voor iedereen om te komen kijken hoe mooi het is geworden!”

Veel ruimte

We hebben zowel binnen als op ons terras veel ruimte, de tafels staan dan ook ruim opgesteld en we hebben gelukkig genoeg meters om wel voldoende gasten te kunnen ontvangen. Ook door de sfeer binnen en buiten blijft het heel gezellig zitten, ook al staan de tafels iets verder uit elkaar dan normaal. “Ook kunnen we weer gezelschappen ontvangen tot 100 personen, een bedrijfsborrel of last-minute feestje of trouwerij kan ook weer”. Vendel is de hele zomer geopend van woensdag t/m zaterdag vanaf 11.30 uur en op zondag vanaf 13.00 uur voor lunch, borrel en diner, de menukaart is te zien op restaurantvendel.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden