filmopnames
filmopnames (Foto: Peter Bonants)

Uitvoering Ballet- en Dansschool ‘Dance with Joy’ op het witte doek!

Veenendaal - Ballet- en Dansschool 'Dance with Joy' zou hun 25-jarig jubileum voorstelling groots vieren in Theater de Lampegiet in Veenendaal afgelopen zaterdag 13 juni. 

Maar dat ging vanwege alle coronaperikelen niet door. De musicalgroep, evenals de dansers van de reguliere danslessen, waren al vanaf oktober vorig jaar bezig met repeteren. Door Coronamaatregelen mochten de lessen en repetities niet live doorgaan, maar werden toen online aangeboden. Vanaf begin mei mochten we buiten dansen. Maar een optreden op een echt podium zat er helaas niet in. Docenten (Nica Bonants-van der Windt en Aranka Bonants) en dansers bleven creatief en gingen door.

Movier

Zo kwam het idee om alle dans-, spel en zang scenes op te nemen en er een echte dansmusicalfilm van te maken: ‘’Oost, West, Thuis …!’’ - The Movie . Deze film zal live worden uitgezonden op zaterdag 11 juli 2020 om 19.00 uur. Mis deze unieke film niet. Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar dancewithjoy@kpnmail.nl en krijgen dan van te voren een link doorgestuurd. Zo treden alle leerlingen toch nog op.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden