Veense HART ladies tijdens 11strandentocht 2019
Veense HART ladies tijdens 11strandentocht 2019 (Foto: Alies Ouwerkerk - Katerberg)

Veense HART ladies wandelen de Hartstocht dit jaar

Veenendaal - Er wordt alweer volop gewandeld, ook door de Veense HART ladies. De Veense HART ladies wandelen eens per 2 weken in het weekend en elk jaar zet deze wandelgroep zich in voor verschillende goede doelen. 

Vorig jaar was dit voor de Hartstichting en wandelden de ladies de 11strandentocht. Helaas gaat dit evenement in de bestaande vorm dit jaar niet door vanwege COVID-19, ondanks de versoepeling vanuit de overheid. Maar gelukkig is er een fantastisch alternatief. 

Huis voor het hart

Op zaterdag 3 oktober organiseert de Hartstichting namelijk de HARTSTOCHT, de stevigste wandeling vanuit huis voor het hart. En de Veense HART ladies gaan hieraan meedoen. Tijdens de Hartstocht wandelen we geld bij elkaar voor hartonderzoek naar corona, en ander levensreddend hart- en vaat onderzoek. Alleen wandelen we niet op het strand maar vanuit onze eigen voordeur. 

De Hartstocht is een unieke wandeling waar de route speciaal voor ons wordt gemaakt, we langs bijzondere plekken en natuur in de omgeving komen, virtueel stempels krijgen, online worden aangemoedigd, luisteren naar Hartstocht Radio en als helden worden onthaald bij de finish.

Ladies gezocht

De Veense HART ladies zoeken enthousiaste ladies die graag mee willen wandelen voor dit goede doel op 3 oktober 2020. Dus heb je interesse, lijkt het je leuk, meld je dan aan via https://www.hartstocht.nl/veenseladies of laat een berichtje achter op de FB pagina van de Veense HART ladies. Er zijn 2 afstanden waar we ons voor inschrijven bij genoeg animo, 11 km en 20 km!

Ons doel: een gezond hart voor iedereen. Want je hart laat je groeien, liefhebben, leven. Veel van de coronapatienten die ernstig ziek worden of overlijden hebben hartproblemen of een hoge bloeddruk. Zelfs bij gezonde mensen kan het virus hartklachten veroorzaken. 

Er is nog maar weinig bekend over het gevaar van corona voor hart- en bloedvaten. Daarom is er meer kennis nodig. Steun het corona-hartenonderzoek en help een betere behandeling mogelijk te maken. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden