Trompettist André Heuvelman. (Foto: Rabo Randmeren)
Trompettist André Heuvelman. (Foto: Rabo Randmeren) (Foto: Rabo Randmeren-2563)

Lampegiet gaat weer open voor Veense voorstellingen

Veenendaal - De deuren en het doek van Theater Lampegiet gaan weer open. Vanaf 13 maart 2020 was het theater gesloten voor publiek vanwege COVID-19. Nu per 1 juli de maatregelen versoepelen, gaat Theater Lampegiet weer van start met maximaal 100 mensen in de zaal per voorstelling.

Op 4 juli trapt André Heuvelman af en op 11 juli betreden diverse comedians in samenwerking met WestSaid het toneel. 10 jaar NachtgeluidenVeenendaler André Heuvelman & the Live! B/ANDA stelt speciaal voor deze avond een programma samen met het beste van 10 jaar Nachtgeluiden.
Samen met mezzo sopraan Karin Strobos en de band speelt de trompettist de hoogtepunten uit de Nachtgeluiden serie. Rustgevend, melancholisch en fascinerend. Met Wilmar de Visser op contrabas, Johan van der Linden op saxofoon, Henry Kelder op piano, Mike del Ferro op electric piano en Santiago Cimadevilla op bandoneon. Het Veense publiek weet de Nachtgeluiden sessies goed te waarderen. Nog niet eerder was dit te beleven met de akoestiek van de grote zaal van Theater Lampegiet, wat de avond extra warmte geeft.

WestSaid

Een andere Veense artiest is WestSaid, die al vele keren met diverse comedians in Theater Lampegiet stond. Vaak met de stand up comedy shows ‘Veenendaal lacht’ en ‘Bazinga Comedy Night’ in de foyer.
Deze keer met de ‘Wie is het? Surprise comedy show’ in de grote zaal. Welke comedians er precies op het toneel staan blijft een verrassing tot het laatst. WestSaid gaat voor deze heropening éxtra hard z’n best doen voor een schitterende line up. Laat dat maar aan hem over.
Directeur Patrick Marcus: “Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe 1,5 meter programmering voor de eerste helft van seizoen 2020-2021. In positief samenspel met de Gemeente Veenendaal hopen we deze moeilijke fase goed door te komen. We starten na de gebruikelijke zomerstop weer in september en zijn ontzettend blij dat we Veenendaal en de regio weer mogen raken en verrijken met mooie voorstellingen.”

Meer informatie

10 jaar Nachtgeluiden - Zaterdag 4 juli in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 19:30 uur I Tickets zijn verkrijgbaar voor €30,00 incl. drankje via www.lampegiet.nl Wie is het? Surprise comedy show - Zaterdag 11 juli in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 19:30 uur I Tickets zijn verkrijgbaar voor €17,50 incl. drankje via www.lampegiet.nl


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden