Het tijdelijke terras bij De Hof in Renswoude.
Het tijdelijke terras bij De Hof in Renswoude. (Foto: )

Pop-up terras bij De Hof in Renswoude

Renswoude - Bij restaurant De Hof in Renswoude zit men niet stil in deze bijzondere tijden. Naast de afhaalgerechten en Drive-Thru de afgelopen maanden, zijn er veel medewerkers op andere plekken aan het werk geweest, onder meer in de bouw, bij de groothandel, in de slagerij en bij Hoenderdaal Fasteners in Veenendaal.

Ook was er een samenwerking met twee lokale transportbedrijven en zo werden met de catering auto’s van De Hof vele pakketjes bezorgd in de regio bij de mensen thuis.Nu de deuren weer zijn geopend werd het natuurlijk tijd voor iets nieuws. “Buiten mag en kan er nu eenmaal meer dan binnen” zegt Jan-Egbert Bos over zijn pop-up terras met sfeervolle festivaltent.Het terras naast de grote zaal wordt deze zomer uitgebreid met een mooie stretchtent in “zomerse sferen” in samenwerking met Donselaar Tenten en Riwojo Verhuur uit Wageningen.

Trouwerij

De tent biedt ruimte vanaf 20 tot zo’n 80 gasten in een ruime corona-proof opstelling. Dit is nog uit te breiden tot 100 personen in combinatie met het aangrenzende terras.Het pop-up terras is dus uitermate geschikt voor bedrijfsborrels, BBQ of privé feestje of zelfs een romantische last-minute trouwerij.
Bij slecht weer kan worden uitgeweken naar 1 van de zalen.
De Hof gaat zelf ook van alles organiseren deze zomer: op de dagen dat de tent niet gereserveerd is kun je terecht in “De Borreltent” in zomerse sferen voor lekkere cocktails, buckets met koude biertjes en lekkere hapjes, salades en warme gerechten.

Chillen en grillen

Ook wordt er regelmatig op zondag “chillen en grillen’ georganiseerd met behulp van 2 green eggs, en er wordt hard gewerkt aan plannen voor Zuid-Europese thema avonden. Op www.dehof.nl/zomerterras kun je zien op welke dagen De Borreltent open is en wanneer er iets georganiseerd wordt. Je kunt Restaurant De Hof volgen op sociale media voor de laatste updates en de agenda, het wordt een mooie zomer in Renswoude!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden