De selectie en staf van G.V.V.V. MO17-1
De selectie en staf van G.V.V.V. MO17-1 (Foto: G.V.V.V.)

G.V.V.V. Meisjes O17-1 gaan op hoogste amateurniveau in Nederland voetballen

Veenendaal - Om het meisjesvoetbal te promoten en uitdagingen te bieden aan succesvolle meisjesteams wordt volgend seizoen gestart met een landelijke competitie op divisie niveau. Door de goede prestaties in de competitie en de beker zal G.V.V.V. MO17-1 volgend seizoen uitkomen op het hoogste niveau in Nederland. Het team is hiervoor geselecteerd door de KNVB en zal uitkomen in de 4de divisie regio Zuid.

Een geweldige prestatie van formaat voor het team en de begeleiding onder leiding van Ivo Prins. Door het aanstellen en opleiden van alle trainers bij de meisjes en vrouwenteams binnen G.V.V.V. is de ambitie om de gehele meisjes en vrouwen afdeling door te laten groeien naar het hoogste niveau in Nederland. Met de indeling van MO17-1 wordt hiermee een geweldige stap voorwaarts gezet.

Volgend seizoen

Binnen Veenendaal beschikt G.V.V.V. momenteel over de grootste vrouwen en meisjes afdeling waarbij er selectie teams en recreatieve teams zijn. Voor volgend seizoen is de club nog op zoek naar jeugdspeelsters die graag willen voetballen en zich willen ontwikkelen op het hoogste niveau. 

Het beleid van G.V.V.V. is hierbij afgestemd op dat van de KNVB om meisjes ook in gemengde teams en in competities bij jongens mee te laten doen. Met name in de jongste leeftijdsgroepen, waar nog geen aparte meisjes competities zijn.

De trainers van zowel de meisjes- als jongensteams worden begeleid door hoofd jeugdopleiding Jacko Stuivenberg samen met de VTZ afdeling binnen G.V.V.V.  

Een woordvoerder: ''Heb je zin om te gaan voetballen meld je nu aan bij G.V.V.V. voor een aantal proeftrainingen. We kunnen je dan tijdig indelen voor de nieuwe teams voor volgend seizoen. Inschrijven kan via www.gvvv.nl/de-club/lidmaatschap/inschrijfformulier/ ''
 

Meer informatie over deze competitie opzet door de KNVB is te vinden via deze link: https://www.knvb.nl/nieuws/assist-trainers/assist-trainers/58797/divisie-mo17-de-ideale-tussenstap-voor-ambitieuze

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden