De etalage van ‘Uniek’ aan de Nieuwe Veenendaalseweg in Rhenen. (Foto: Henk Jansen)
De etalage van ‘Uniek’ aan de Nieuwe Veenendaalseweg in Rhenen. (Foto: Henk Jansen) (Foto: )

Kringloop 'Uniek' in Rhenen opent weer haar deuren

Rhenen – ‘De Snuffelcorner’ en ‘Uniek’, een kringloopwinkel met twee locaties, fungeren al jaren als maatschappelijk betrokken kringloopwinkels. ’De Snuffelcorner’ (Hoeksteen) is gevestigd in het K.E. Plantsoen en ‘Uniek’ is te vinden aan de Nieuwe Veenendaalseweg in Rhenen. 

Onder voorbehoud opent 'Uniek' zaterdag 6 juni van 09.00 tot 12.00 uur weer haar deuren. 'De Snuffelcorner’ daarentegen is nog tot nader order gesloten vanwege het coronavirus. Bij 'Uniek' aan de Nieuwe Veenendaalseweg is er een aanbod van meubels, bedden en witgoed. Daarnaast zijn er de seizoensgebonden spullen. Ook is er een afdeling cd’s en elpees.
De opbrengst van de verkochte spullen gaat naar goede doelen. Zo ging er een groot bedrag naar de stichting ‘Kerk Onder Dak’, voor de realisatie van het dak van de Cunerakerk. Aan de hospice in Amerongen werd een bedrag geschonken. Geldelijke steun werd verleend voor aanschaf van een vleugel voor de Ontmoetingskerk in Rhenen.
Steun ging vervolgens ook naar Roemeense kinderen die in Rhenen en omgeving te gast waren. Zowel ‘Uniek’ als de Snuffelcorner” zijn op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur geopend. Voor ophalen van spullen, in de hele regio, kan het volgende nummer worden gebeld: 06-13264987.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden